23 °C Stjørdal, NO
22/05/2019

To lag til A-sluttspill

Blink-lag uten baklengs så langt

Andreas Pettersen og resten av Stjørdals-Blinks gutter 17-lag har imponert så langt i Norway Cup. Her i kamp mot Harstad som de vant 5-0. I bakgrunnen fra venstre: Jonas Røkke Bender, Asle Hastadklev og Mats Røkke Holm. Andreas Pettersen og resten av Stjørdals-Blinks gutter 17-lag har imponert så langt i Norway Cup. Her i kamp mot Harstad som de vant 5-0. I bakgrunnen fra venstre: Jonas Røkke Bender, Asle Hastadklev og Mats Røkke Holm.

17-årslagene til Malvik og Stjørdals-Blink er klare for 8-delsfinale i Norway Cup torsdag. De øvrige lokale lagene spiller B-sluttspill.

B-sluttspillet i verdens største fotballturnering starter onsdag. Der spiller både Remyras jenter 14, Skjelstadmarks jenter 17, Hegras gutter 16, Hommelviks jenter 19, Malviks gutter 16 og jenter 17.

Malviks 17-årsgutter er klare for 8-delsfinale i Norway Cup.
Malviks 17-årsgutter er klare for 8-delsfinale i Norway Cup.

Torsdag spilles 8-delsfinalene i guttenes 17-årsklasse og der skal både Malvik og Stjørdals-Blink ut i aksjon. Malvik endte som nummer to i sin innledningsgruppe. De slo Bremnes 2-1 og Hasle-Løren 3-0, mens de tapte 0-1 mot Selection Bordeaux. I 8-delsfinalen torsdag møter de Åsane.

Det lokale laget som har best resultater i innledningen er Blinks gutter 17-lag. Tre kamper, tre seire og 11-0 i målforskjell lyder godt. 2-0 over Flerkulturelt IL, 4-0 over Kolbotn og 5-0 over Harstad er resultatene så langt. Torsdag skal de i aksjon mot Gratangen i 8-delsfinale.

Les forrige sak:
Heggesvollen er blant de setrene som er enklest å besøke. Og der traff vi på leder i Skatval Historielag Jan Mæresmo, helt til høyre, og leder i boknemda i historielaget, Asbjørn Skjervold i midten, som var i ferd med å se i den nye turboka som de begge håper på skal være med og lede glade turvandrere til de gamle tufter.
Til seters

Skatval Historielag med ny turbok

Close