-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

To loppedager på Bjørklund

En glad og spent loppekomite ønsker velkommen til grendehuset Bjørklund. Det blir to dagers salg av masse loppevarer som venter på nye eiere kommende helg.


De har ryddet i skuffer og skap, fått lopper av grendas folk og fylt Bjørklund opp med spennende loppevarer. Nå er komiteen for høstens store loppemarked klare til å ta imot publikum. Randi Irene Hofstad og Eli Gylland er to av komiteens flittige arbeidere. De lover mye fint i brukt glass, krystall, porselen og vakre pyntegjenstander.

 

– Vi har sett en stor giverglede som nå kommer huset til gode. All inntekt disse to dagene går til oppgradering av huset. Vinduer og bordkledning skal fornyes, men først skal vi gjennom to dager med salg av lopper. Det er virkelig et rikt utvalg lopper vi tilbyr denne gangen, så her går det an å gjøre flere kupp, sier Randi Irene Hofstad. For å finne frem til Bjørklund, svinger du av ved E14 øst for Bergskleiva ved skiltet Rømo. Samme vei fører mot Bjørkbakken og Banggrenda. Det skiltes med plakat ved veien.

 

-Vi legger parkering av biler til jordene under grendehuset begge dagene, sier arrangøren som lørdag har åpent loppesalg fra 10.00 til 17.00. Søndag åpner Bjørklund med loppesalg klokka 12.00 og stenger dørene klokka 17.00. Du finner nystekte vafler, kaffe og lapskaus på menyen, og alle i arrangørkorpset lover lopper til alle som kommer.


Les forrige sak:
Martin Hallager hos Uptown Bar sier Vassendgutane er et skikkelig løft for utestedet langs Kjøpmannsgata i Stjørdal. Bandet Sivil Status fra Verdal varmer opp for Vassendgutane fredag 16.september. Det er 20-års aldersgrense denne kvelden.
Vassendgutane til Uptown

Vassendgutane har tatt Norge med storm innen sin sjanger country-preget musikk […]

Close