11 °C Stjørdal, NO
17/06/2019

To fratatt førerkortet for å ha kjørt med denne lasten

Måtte laste om – byttet bare sjåfør.

Slik så lasten til bilen som ble avskiltet ut. (Foto: Statens vegvesen) Slik så lasten til bilen som ble avskiltet ut. (Foto: Statens vegvesen)

En estisk bil ble først stoppet med for tung last og dårlig sikring klokka 12.50 i dag. Under to timer senere ble bilen stoppet på ny med samme last og samme dårlige sikring. Bare sjåføren var endret. 

Det var en Ford Transit med estisk registreringsnummer som ble stoppet under en kontroll i Stjørdal klokka 12.50 mandag ettermiddag. Bilen viste seg å være for tungt lastet og i tillegg var lasten uforsvarlig sikret. Det resulterte i at føreren ble anmeldt og fratatt førerkortet. I tillegg ble det ilagt kjøreforbud på bilen inntil den var lastet om.

Men under to timer senere ble samme bil stoppet på nytt. Lasten og den uforsvarlige sikringen var akkurat likedan. Det eneste som var endret på var sjåføren. Den nye føreren kan forvente samme reaksjon, melder politiet. Dermed ble to personer uten førerkort for å ha kjørt samme bil på under to timer. Ved andre anledning ble også bilen avskiltet.

Les forrige sak:
Støtte til ett lokalt kulturminne

49 trønderske kulturminner får støtte i 2018. Bare ett av disse […]

Close