15 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

To nye sommerlåter fra Malt

Hør de nye låtene her!

Malt er klare med to nye låter. Fra venstre: Tor Erik Tuseth, Håvard Eide, Tommy Bratås, Terje Kammen, Oddbjørn Eide og Thor Inge Aas. Malt er klare med to nye låter. Fra venstre: Tor Erik Tuseth, Håvard Eide, Tommy Bratås, Terje Kammen, Oddbjørn Eide og Thor Inge Aas.

Stjørdals-bandet Malt har fått mange tilhengere, og mandag lanserer de seks glade herrene to nye låter.

I en pressemelding forteller de at singelen «Sommer» som inneholder låtene «Sekser fra Dahls» og «Øl» er låt nummer 13 og 14 fra Malt. Bandet har framført musikk siden 2011, og spiller utelukkende egenskrevet musikk.

Hør de nye Malt-låtene her! Artikkelen fortsetter under låtene!

– Vi spiller utelukkende egenskrevet musikk om tema mange skal kunne kjenne seg igjen i. Dette strekker seg fra det nære og over til det noe mer humoristiske, skriver bandet selv i en pressemelding i forbindelse med de to nye låtene.

Slik beskriver de sine to nyeste utgivelser.

– «Sekser fra Dahls» ble i all hovedsak skrevet en gang midt på 90-tallet, noe som kommer frem i den kanskje noe ungdommelige tolkningen av hvordan er sommer kan være.  «Øl» er en humoristisk fremstilling av forholdet mellom de som liker øl og de som liker vin. Teksten levner liten tvil om at komponisten er blant de førstnevnte. På denne sangen har vi hatt bidrag fra Berit Øverkil på fiolin og Skjalg Raaen på banjo, skriver bandet i pressemeldingen.
Sangene er spilt inn hos Bighall Audio i Trondheim med Idar Sørensen og Tor-Eric Lorentzen som produsenter.

Les forrige sak:
Det blir tropestemning i Meråker sentrum de tre neste dagene.
Nå kommer tropevarmen

Det meldes om 34 grader i dag!

Close