12 °C Stjørdal, NO
12/07/2020

To RBK-mål helt på tampen skilte lagene

Sondre Stokke fikk scoret det aller første Blink-målet på Sandskogan stadion

Marius Augdal spilte fra start mot Rosenborg. Her er han i duell med Marius Lundemo. (Foto: Stjørdals-Blink Fotball)

Rosenborg er en av de to største gullfavorittene i eliteserien, mens Stjørdals-Blink er nyopprykket til divisjonen under. I treningskampen mellom de to lagene på splitter nye Sandskogan stadion var det helt jevnt til 89 av 90 minutter var spilt. Da satte Rosenborg inn to kjappe mål, og vant den første kampen på nyearenaen med 3-1.

Før det hadde Sondre Stokke scoret Blinks aller første mål i kamp på Sandskogan stadion. Det gjorde han på straffespark etter en hands i Rosenborg-feltet. Rosenborg tok ledelsen 1-0 før Stokke utlignet like før pause. To mål av Birger Meling og Erik Botheim på tampen sørget for favorittseier i en ok gjennomkjøring for begge lagene.

– Vi gjør en ok kamp. Vi ødelegger helhetsinntrykket litt de siste minuttene, men alt i alt ligger vi godt, oppsummerer kaptein Vegard Fiske i et intervju på Stjørdals-Blink Fotballs Facebook-side.

– Rosenborg er jo hakket bedre lag, og det skal de også være, sier Fiske som spilte sin første fulle fotballkamp på sju måneder. Nå ser han etter det positive i de 89 første minuttene av kampen.

– Vi tar med oss en ok prestasjon videre. Vi er i gang iallfall, sier Blink-kapteinen.

Les forrige sak:
Stenger veien for å bygge ny

I forbindelse med bygging av ny E6 og ringvirkninger av dette […]

Close