4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Blink ligger under ved pause

Spennende oppgjør på Sandskogan søndag ettermiddag

Roar Vikvang håper på tre poeng etter søndagens kamp på Sandskogan.

Ligger under 0-2 hjemme mot Ull/Kisa.

Gjestene tok ledelsen 1-0 etter et flott langskudd av Kristoffer Ødemarksbakken etter 19 minutter.

Etter 45 minutter var det Morten Sundli sin tur til å øke ledelsen. Målet kom etter en dødball inn i feltet, som Sundli satte inn i nota.

På poengjakt

Etter stortap hjemme mot Lillestrøm og et knepent bortetap mot Åsane, er målet å sikre seg tre poeng hjemme søndag ettermiddag.

– Ull/Kisa ligger bak oss på tabellen, og er nok et lag som vil kjempe med nebb og klør om poengene. De tapte 2-1 mot Jerv på onsdag, og i kampen før det vant de 1-0 hjemme mot Ranheim Det er et rutinert Ull/Kisa-lag som kommer på besøk, med en god trenerkollega i Trond Fredriksen på benken. Trond er en person jeg unner alt godt, men akkurat i dag har vi mål om å sende han tomhendt hjem, sier trener Roar Vivang til Stjørdals-Blinks hjemmeside.

Etter de to siste tapene har Blink rykket ned til 10. plass på tabellen med sine 26 poeng. Gjestene har seks færre poeng og ligger på 14. plass av de 16 lagene i førstedivisjon.

Slik stiller Blink mot Ull/Kisa:
Nicklas Frenderup – Karl Martin Rolstad, Håvard Kleven Lorentsen, Vegard Fiske, Joachim Olufsen – Ask Tjærandsen-Skau, Ole Kristian Rødahl, Sander Kartum – Franklin Daddys Boy Nyenetue, Mats Størseth Lillebo, Sondre Hopmark Stokke.

På innbytterbenken: Jonathan Johansson, Marius Augdal, Andreas Pettersen, Patrik Dønheim Hjelmseth, Iver Nordmeland Westerlund, Sander Halgunset, Adan Hussein, Lasse Bransdal og Anders Nygaard.

Les forrige sak:
TROR PÅ SAMARBEIDET: Både Kathrine Harsem og Fides ved styreleder Ann-Inger Leirtrø og avgått daglig leder, Roar Vikvang, tror samarbeidet vil bli fruktbart.
– Jeg er noe mer enn en skiløper

Kathrine Harsem og Fides skal samarbeide de neste to årene

Close