16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

To viktige hjemmekamper

| |

I likhet med SHK-damene står også Blink uten poeng så langt i 2. divisjon, men med to hjemmekamper i helga er sjansene absolutt til stede for at trenden kan snu. Kristiansund 2 ligger på plassen foran Blink med to poeng, mens Ålesund er på femteplass med seks poeng.

29 mål på fire kamper

På grunn av Sjampions Lig må Blink til Hegrahallen for å spille lørdagens kamp mot Kristiansund 2. Det er nok i denne kampen at sjansene for poeng er størst, for nordmøringene har også hatt en vanskelig sesongstart. Det har blitt tap for Ørland, Charlottenlund, serieleder NTNUI og Ålesund, mens den eneste seieren kom mot tabelljumbo Klæbu 22. september.

Til tross for tabellsituasjonen har Kristiansund 2 den spilleren som ligger som nummer tre på toppscorerlista på laget. Sindre Dyrhovden har dunket inn fulltreffere jevnt og trutt, og står med 29 mål på de fire kampene han har spilt. Dette blir en mann som Stjørdals-Blink må ta hensyn til.

Nær seier mot serielederen

Coop Storlien artikkelnivå

Ålesunds håndballherrer har vært ujevne resultatmessig, men likevel prestert forholdsvis godt. Det startet bra, med to strake seiere over Ørland og Klæbu, før det ble tap 22-28 for Charlottenlund 22. september. 28. september hadde Ålesund NTNUI på besøk, i det som ble forventet som en svært tøff kamp. Likevel var Ålesund svært nær ved å ta poeng fra serielederen. Det endte til slutt med ettmålstap 27-28.

For Ålesund er Thomas Sæther Eikrem en viktig spiller. Han har scoret 23 mål på fire kamper, og troner øverst av lagets mestscorende. Også Thor Øystein Rødal og Erik Sølberg er sentrale menn i Ålesund-mannskapet.

Les forrige sak:
|
Oppretter Mikrokredittfond

Fondet får navnet Joyway, Joy hentet fra skolenavnet Joytown og Way […]

Close