12 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Tøff familiekamp i finalen

Tre bla´ Haugen har skutt seg til feltfinalen

Pappa Ludvig Haugen lover at sønnene Ola Edvart (t.v.) og Lars Emil (t.h.) virkelig skal få kjempe for å bli best i familien under fredagens feltfinale. Pappa Ludvig Haugen lover at sønnene Ola Edvart (t.v.) og Lars Emil (t.h.) virkelig skal få kjempe for å bli best i familien under fredagens feltfinale.

Det blir en beinhard kamp om å bli beste Haugen under dagens avsluttende feltfinaler under Landsskytterstevnet.

Både pappa Ludvig og de to sønnene Lars Emil og Ola Edvart Haugen fra Stordalen Skytterlag har kvalifisert seg for feltfinalen på Landsskytterstevnets siste dag.

– I finalen skal jeg ta dem, sier pappa Ludvig og flirer godt. Sønnene Lars Emil (26) og Ola Edvart (22) flirer tilbake. Akkurat det har de liten tro på.

Alle tre skjøt 29 treff av 30 mulige da de kvalifiserte seg til dagens finale. Den mest meritterte Lars Emil var best med 22 innertreff, mens den som trener minst, Ola Edvart traff 19 ganger i sentrum. Pappa Ludvig skjøt 17 innertreff. Den fjerde og yngste Haugen, lillesøster Ragnhild (18) må finne seg i å være tilskuer sammen med mamma Irene da feltfinalene avgjøres i ettermiddag. Hun skjøt 27 treff på sin feltrunde.

– Ingen av oss vinner, men det er viktig å vinne den interne kampen, sier Lars Emil Haugen, som de siste årene har vært familiens skytteroverhode. Han kan imidlertid få tøff kamp av lillebror når han nå har skutt seg inn.

– Før årets LS hadde jeg ikke skutt siden feltfinalen under LS i fjor, så nå kommer nok formen, sier Ola Edvart Haugen og flirer.

Coop Storlien artikkelnivå

Den av de lokale skytterne som har best utgangspunkt før feltfinalene er tredjeklassingen Øystein Bremset fra Tydal. Han skjøt 30 treff med 22 innertreff og skyter på skive 22 i siste lag. Hele 124 skyttere har 30 treff som utgangspunkt før finalene.

Les forrige sak:
AKTIVITETSLEDERE: Guro Andresen og Sebastian Andersen Aas er to av flere som er «barneparktanter og barneparkonkler» under Landsskytterstevnet på Frigården.
Gjør lange dager artigere

- Flere morgener da vi har åpnet har ungene stått i kø utenfor teltet

Close