8 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

«Tøffet seg» mot lag fra Peru

Lånke-gutter og -jente holdt bra følge med langveisfarende i Storsjöcupen

God stemning mellom 15-åringene fra Lånke og Peru etter at de møttes under Storsjöcupen. (Foto: Privat) God stemning mellom 15-åringene fra Lånke og Peru etter at de møttes under Storsjöcupen. (Foto: Privat)

Lånkes gutter 15-lag imponerte da de holdt bortimot følge med Peru AD Cantolao i en drøy omgang i Storsjöcupen.

– De tok oss på slutten, kommenterer Markus Sæle, som er en av Lånke-spillerne som fikk kjenne på et litt annet nivå på svensk gress.

Send oss tekst og bilde(r) om ditt favorittlag i cupen! Send til e-post: tips@s-n.no eller til telefon 924 06 331!

Etter en drøy halvtime sto det 3-1 til de langveisfarende gjestene fra Sør-Amerika, men på slutten ble det litt for tøft å stå imot for guttene, og Emma Lorena Bidtnes, fra Lånke. Kampen endte til slutt 9-1 etter at guttene fra Peru scoret fem mål på det siste kvarteret. Lånkes mål ble forøvrig scoret av Jo Veiseth.

– Det var gøy å møte laget, og de spilte en litt annen type fotball enn vi er vant til. De spilte harde pasninger på fot til hverandre, og spilte gjennom midtbanen. Det gikk mye fortere og var mer presise, sier Markus Sæle. Han ble imidlertid ikke skremt av nivået. – Men de tok oss mye på slutten, sier Sæle, som så langt har hatt et par flotte dager i Östersund.

Også lagvenninne, og eneste jente på laget, Emma Lorena Bidtnes hadde en god fotballopplevelse på cupens første dag.

– Det var veldig spennende å møte et akademilag. De var bedre teknisk enn oss og spilte veldig tøft, sier Bidtnes som har det strålende bra på Storsjöcupen.

Les forrige sak:
Brødrene Northug, Petter (fra venstre), Even og Tomas har lagt ned et utall av treningstimer i fellesskap. Tirsdag 13. august kl. 18.00 vil de i selskap med Arne Hjeltnes fortelle om sine opplevelser i storsalen i Kimen.
Snart slippes Northug-billettene

Billetter til eksklusivt show slippes fredag

Close