2 °C Stjørdal, NO
23/03/2019

Tøft for Varden

Trond V. Hallem og Nisse Dalåmo utkjempet en rekke tøffe dueller iløpet av kampen. Her har Hallem et forsprang.

 

STJØRDAL: Nisse Dalåmo & Vardengutta kom på etterskudd i serieåpningen i 6.div. Onsdag kveld møtte de veteranene i Blink2 på Øverlands Minde kgb. Det ble storsmell.

 

Hjemmelaget vant 7-1.  Stallen er noe tynnere i år. En del spillere velger å videreutvikle seg hos Tambar som denne sesongen stiller lag igjen. Eirik G. Lerberg var fast på Blinks lag i 3.div i to sesonger før han meldte overgang hjem til moderklubben i vinter. 1991-modellen er kjent som en lovende midtstopper. Onsdag fikk han en ny utfordring.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Eirik Lerberg var sporty nok til å stille som målvakt i Vardens serieåpning. Han måtte forlate banen med strekk i 2.omg.

 

-Jeg kjenner litt til en strekk og kan ikke spille utpå. I tillegg har vi ingen målvakt. Han har dratt til Tambar. Derfor står jeg, fortalte Lerberg før avspark. Han vartet opp med en rekke gode inngripener kampen gjennom og holdt gjestene inne i oppgjøret før pause. Kun Bård Røstad og Ole M. Hammer maktet overliste den høyreiste gutten de første 45 minuttene. Blink2 ledet 2-1 til pause. Utover i 2.omg. tok kreftene tydelig slutt for Nisse Dalåmo & co . Rommene ble større. Det ble svakere kvalitet på kvitskjortenes returløp. Slikt straffet seg. Eirik G. Lerberg måtte halte av banen snaue kvarteret før slutt. En hektisk situasjon foran Varden-målet tvang ham ned i en positur uforenelig med latent strekk.

-Uff, nå blir det nok en måneds pause, fryktet Lerberg da han hinket ut av Ø.M med ispose rundt låret.

 

ØNSKER OPPRYKK
Varden-ildsjel og drivkraft bak Magnar Lundemos Minnecup, Kjell Steinar Grytbakk har etter etableringen av nye Vardetun kunstgress uttrykt at det er for ille at en tradisjonsrik fotballbygd som Meråker ikke skal ha lag høyere enn på det syvende divisjonstrinn i norsk fotball. I en årrekke var Varden et godt etablert 3.div-klubb.  Etter serieåpningen virker det som om veien tilbake dit akkurat nå er noe lang.

PS: Blink2 startet sesongen med seks minuspoeng etter å ha trukket laget fra 5.div.
Tirsdag kveld spilte Hegra 2-2 borte mot Ranheim Breddefotball i samme avdeling. Lånke oppnådde samme resultat hjemme mot Tydal2 i åpningsrunden mens Fram2 vant 1-0 over Aasguten/Neset2 på Framnes.

{youtube}5D_vE6Z7WDc{/youtube}

Videoen er fra blinkfotball.no

Les forrige sak:
Raske råd for vårrengjøring

Overrasket over tidlig vår?  Det er vår og sola titter frem. […]

Close