22 °C Stjørdal, NO
21/05/2019

Togene stanses i helga

 

Helgen 21. – 22. september gjennomfører Jernbaneverket planlagte vedlikeholdsarbeider på jernbanenettet rundt Trondheim. NSB må derfor innstille enkelte togavganger denne helgen, og erstatte disse med buss.

 

Dovrebanen

Regiontogene mellom Trondheim S og Oslo S vil bli berørt av vedlikeholdsarbeidene mellom Trondheim S og henholdsvis Dombås og Otta. På denne delen av strekningen vil det bli satt opp busser.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Rørosbanen

For kunder som skal reise med Rørosbanen, vil det bli satt opp busser mellom Trondheim S og Støren. Fra Støren og videre vil det gå tog som normalt.

 

Meråkerbanen

Meråkerbanen er stengt for togtrafikk på strekningen Heimdal/Trondheim S og Vikhammer. Her vil det bli satt opp busser. Videre fra Vikhammer til Storlien, Åre og Östersund går det tog.

 

Trønderbanen

Lokaltogene på Trønderbanen er innstilt mellom Lerkendal/Trondheim S og Lilleby. Her vil det bli satt opp busser, mens det går tog videre til Steinkjer.

 

Nordlandsbanen

Regiontogene på Nordlandsbanen til og fra Bodø og Mo i Rana, vil denne helgen bare gå til Stjørdal. Fra Stjørdal til Trondheim S vil det bli satt opp busser. Reisende som skal videre med fly fra Værnes trenger ikke gå av toget på Stjørdal. Disse kundene får være med toget helt frem til flyplassen.

– I en slik situasjon som dette må man dessverre regne med at det kan oppstå noen forsinkelser. Vi vil gjøre hva vi kan for å få frem våre kunder til rett tid, og oppfordrer derfor alle til å møte opp i forhold til ordinære rutetider. For informasjon om hvordan dette påvirker den enkeltes reise, kan kundene kontakte vårt kundesenter på telefon 815 00 888 eller se nsb.no, sier Salg- og markedsansvarlig for Dovrebanen, Terje Fossum

 

NSB og Jernbaneverket presiserer at Jernbaneverkets egne arbeidstog vil kjøre på sporet i hele helgen – og det er forbudt og farlig å oppholde seg på eller like i nærheten av sporet.

Les forrige sak:
Gunda Marie Næss kommer til Stjørdal Hageselskap og forteller om sine erfaringer med egen hage i Hegra. Næss har et godt øye til gjenbruk av gjenstander og arbeider med dette på Bruktbo. (Arkivbilde)
Gunda med shabby hage!

  -Hvem har sagt at en hage skal være striglet og […]

Close