-9 °C Stjørdal, NO
25/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

«Toilldag» hos Joker Engros

Geir Kirkbak og Johannes Stokke ønsker velkommen til «toilldag»

Daglig leder Geir Kirkbak (t.v.) og selger Johannes Stokke ønsker velkommen til «Toilldag» hos Joker Engros AS i Sutterøygata 7 i morgen lørdag med «crazy» priser. Daglig leder Geir Kirkbak (t.v.) og selger Johannes Stokke ønsker velkommen til «Toilldag» hos Joker Engros AS i Sutterøygata 7 i morgen lørdag med «crazy» priser.

– Lørdag skal vi ha «toilldag» med fantastiske priser, sier daglig leder Geir Kirkbak og selger Johannes Stokke ved Joker Engros AS i Sutterøygata 7 på Sutterøy.

Joker Engros opererer med mange vareslag. De fører blant annet rengjøringsmidler, verneutstyr, tørkepapir, høytrykkspylere, kaffemaskiner og arbeidstøy.

– Vi har laget en flott produktkatalog som presenterer våre produkter. Lørdag finner du mange produkter til svært gode priser, sier Geir Kirkbak. Han er vant til å ha mange baller i lufta med bedriftens slagord «holder deg i gang» som motto.

– Vi skal gjøre vårt beste for å leve opp til begrepet «crazy», sier Johannes Stokke som lover servering av vaffel, kaffe, gløgg og saft i tillegg til et knalltilbud med en skrallpris på toalettpapir.

Joker Engros AS ble startet på Frosta i 1997 og kjøpt opp av «Vaktmester og Renholds-service Midt-Norge» (VRM) i januar 2017. Da flyttet det Frosta-baserte firmaet virksomheten til Sutterøygata 7 i Stjørdal.

– Her er det bedre beliggenhet i forhold til leveranser og markedet generelt. Flytting var en forutsetning for overtakelse. Dagens beliggenhet er perfekt i forhold til frakt, men det er fortsatt mange bedrifter som ikke kjenner godt nok til oss og hvor vi ligger. Derfor arrangerer vi en «toilldag» på lørdag for å gjøre oss bedre kjent og få regulert lagerbeholdningen, sier Geir Kirbak.

Les forrige sak:
Emil Iversen åpnet og avsluttet aller raskest på dagens 15 kilometer jaktstart i Lillehammer.
På pallen igjen

Emil tok sin andre andreplass i årets verdenscup

Close