-1 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Tok gullet alle drømte om

Vant gullet som alle i hjembygda drømte om

Gull ogk ongepokal til Emil Iversen. Det ble en drømmestart for Meråker under ski-NM. Gull ogk ongepokal til Emil Iversen. Det ble en drømmestart for Meråker under ski-NM.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Eeeeeemiiiil runget det i Grova. Hjemmefavoritten innfridde, og en rørt Emil Iversen kunne ta i mot både gullmedalje og Kongepokal.

Etter en pangåpning og en pangavslutning kunne Emil Iversen (27) slippe jubelen løs på den skistadion han kjenner aller, aller best i hele verden. Det var en stor dag for Emil, for fanklubben og for hele Meråker.

– Jeg har den beste fanklubben. Da må jeg være best i løypa. Det må stå i stil, sa en glad Emil Iversen og hilste og jublet opp mot fanklubben som holdt liv og leven på toppen av Ola-bakken i Grova.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger og etter hvert Martin Løvstrøm Nyenget var farlig nære Varden-løperen, men en knall sisterunde sikret gullet som hele Meråker drømte om.

– Han gikk fort på førsterunden og sisterunden. Det er lysløypa, – det er den han kan. Den andre runden går i en løype som aldri brukes ellers, minnet en temmelig så nervøs og ivrig mamma og rennleder Unni Hovdal Iversen om der hun trippet rundt i målområdet, mens konkurrentene tok opp kampen mot eldstesønnen.

Nest beste hjemmeløper ble Torstein Buan Røvik på en imponerende sterk 32. plass. Hommelviks Ole Morten Flataker ble nummer 41 og Vardens Thomas Albertsen Dahlen nummer 51 på 15 kilometer klassisk.

Les forrige sak:
FLUST Å BYTTE I: Det ble levert inn masse klær som fikk nye eiere som kan bruke dem videre.
Byttedag i barnehagen

Foreldre strømmet til med klær, leker, sko og alt som kan byttes

Close