4 °C Stjørdal, NO
03/12/2020

Tok med familien til Storvika

Storfamlinen Horten koste seg med kubbespill og grilling

Hele storfamilien deltok i kubbespillet i Storvika, fra v. Iver Vardenær, Nora Vardenær, Ane Horten, Leif Olav Horten, Ingrid Horten, Sofia Horten Aune, Therese Horten og Jonas Hembre. Hele storfamilien deltok i kubbespillet i Storvika, fra v. Iver Vardenær, Nora Vardenær, Ane Horten, Leif Olav Horten, Ingrid Horten, Sofia Horten Aune, Therese Horten og Jonas Hembre.

Bestefar Leif Olav Horten fra Stjørdal har fått alle sine fire døtre med familie hjem til påske. Da er det naturlig å dra til stranden for å grille.

– Alle fire døtre med barn er på besøk, og nå har vi grillet og spilt kubbespill her nede i Storvika, forteller Leif Olav Horten.

Døtrene Therese, som bor i Hegra, Ingrid som har tilhold i Trondheim og Ane fra Stadsbygd tok med seg barna og bestefar til Storvika for å nyte de varme solstrålene og ikke minst får være i aktivitet.

– I tillegg har vi en fjerde søster, Oda, som også er hjemme, men hun står på ski i Meråker i dag, sier Therese Horten.

Skal på fjellet

Selv om det for det meste blir hjemmepåske, planlegger Leif Olav Horten å komme seg ut for å gå på ski.

– Vi blir en del hjemme i påsken, men planen er å ta en tur til Teveldalen for å stå på ski senere i uken. Det kan også bli flere strandturer, sier Horten, som bor i blokkene i Storvika.

Matlagingen kan bli krevende når så mange munner skal mettes rundt familiebordet.

– Jeg har avsatt meg selv som kokk, sier han, med et smil.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Vogntog fikk motorstopp på Skatval

Siste: E6 åpnet for trafikk

Close