17 °C Stjørdal, NO
05/08/2020

Tok publikum med på en forrykende tidsreise

Stjørdal kulturskole feirer 40 år i år

Stjørdal kulturskole fyller 40 år, og markerte jubileet med forestillingen «Flashback» i Kimen kulturhus, hvor publikum ble tatt med på en kulturell tidsreise. Stjørdal kulturskole fyller 40 år, og markerte jubileet med forestillingen «Flashback» i Kimen kulturhus, hvor publikum ble tatt med på en kulturell tidsreise.

40-årsjubilanten Stjørdal kulturskole ga publikum to flotte forestillinger i Storsalen i Kimen kulturhus fredag kveld.

Om det var publikum i salen eller aktørene på scenen som opplevde størst spenning og nerver fredag er vanskelig å vite, men forestillingen Flashback tok for seg ulike tidsepoker med sang, dans og musikk, fremført av elever og lærere på Stjørdal kulturskole.

Vi lot oss imponere allerede fra start etterfulgt av Iver på dramalinja med litt småskumle «Mrs Harrigan». Andreas Vigen introduserte Fosseduren som ga alt i fremføringen «Levva livet». Et klipp fra orgeltimen på storskjerm ble avløst av «Footloose» flott levert av kulturskolens elever. «I want to break free» og flere hits fra 1980-tallet, også med en Abba-låt, tok publikum med på en musikalsk reise.

Andreas Vigen introduserte Fosseduren som ga alt i fremføringen «Levva livet».
Andreas Vigen introduserte Fosseduren som ga alt i fremføringen «Levva livet».

Det er liten tvil om at Stjørdal kulturskole har en flott utvikling med unge elever som åpenbart trives med sine oppgaver. Dansere, sangere, dramaelever og musikere viser store talenter. Spesielt fint synes nok publikum det er med enda flere instrumenter i orkester og band. Strykere, kontrabass og fløyte sammen med saksofon, trompet og til og med trekkspill, ga toner som inspirerte de mange i salen.

Unikt lys- og lydoppsett i Kimen bidro også til en festkveld.
Unikt lys- og lydoppsett i Kimen bidro også til en festkveld.

Unikt lys- og lydoppsett i Kimen bidro også til en festkveld. Melankolsk pianospill ble avløst av en versjon fra «Løvenes konge», toner som publikum tok til sitt bryst. Karin Kristoffersen, Frode Aune, Anna Hellandsvik og Morten Hegseth dukket opp på skjerm og gratulerte 40-åringen, Stjørdal kulturskole.

Sammensetningen av musikere i ung alder og dramatiseringen på scenen ga full uttelling. Så fikk salen levert en flott brudemarsj med påfølgende «All night long» levert av to spreke gutter. Danseelevenes «This is me» høstet også stor applaus. Det er bare å glede seg over hva kulturskolens elever og lærere greier å skape. Vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Les forrige sak:
Skarpest av alle i rekordstor quiz

Quiztrian & Co var best av 33 lag

Close