0 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Tok turen ut i gatene for å spre glede etter den tunge tiden

Fra venstre: Ingeborg Tyholt (regnskap), Johanne Dybvad (bilfinans), Tina Reitan (Sparebank 1), Philip Hofstad (Sparebank 1) Vigdis Ravlo (regnskap) var fem av de mange ansatte i Sparebank 1 som var ute i gatene for å dele ut gaveposer til bedrifter. Fra venstre: Ingeborg Tyholt (regnskap), Johanne Dybvad (bilfinans), Tina Reitan (Sparebank 1), Philip Hofstad (Sparebank 1) Vigdis Ravlo (regnskap) var fem av de mange ansatte i Sparebank 1 som var ute i gatene for å dele ut gaveposer til bedrifter.

Etter et tøft år for næringsdrivende tok Sparebank 1 SMN turen ut i gatene i Stjørdal for å glede bedrifter som har lidd under koronaåret.

Torsdag 7. oktober tok Sparebank 1 SMN en tur ut i Stjørdals gater. Her skulle de, oppdelt i grupper, besøke 50 tilfeldige bedrifter som har hatt det litt ekstra tungt under pandemien.

– Vi har delt oss inn i grupperinger for å gi en liten gest til bedrifter i Stjørdal i forbindelse med perioden som har vært, sier Tina Reitan fra Sparebank 1.

– Har slitt

Ved hjelp av selbubedriften, Jentene på tunet, kunne de overrekke en gavepose til hver bedrift.

– Denne bedriften har arbeidet hardt og har som mange andre også har slitt under koronapandemien. Det at de er med på å gi gaver synes vi er flott, og bedriftene synes det var en veldig hyggelig overraskelse, forklarer Reitan videre.

For enkelte ble oppmøtet mer rørende eller overraskende, noe gjengen fra SMN mener må være helt naturlig etter en periode som har preget mange.

–  De bedriftene vi har vært rundt til i dag er tilfeldige, og gjerne de som har strevd litt ekstra det siste året. Vi synes det er fint å vise vår støtte, at vi bryr oss om dem og at vi er glade for at samfunnet nå har åpnet opp igjen, sier Ingeborg Tyholt fra Sparebank 1 regnskap.

Nelly Evjen ble veldig overrasket da salongen fikk besøk av Sparebank 1 torsdag ettermiddag.
Nelly Evjen ble veldig overrasket da salongen fikk besøk av Sparebank 1 torsdag ettermiddag.
– Fint å være i gang

En av bedriftene som fikk et besøk torsdag var Bello Dame- og herrefrisør, som ligger øverst i Kjøpmannsgata. Her møtte Stjørdals-Nytt Nelly Evjen, som er en av tre drivere i salongen.

– Det første jeg tenkte var «hva er dette?», og så kom de med sjokolade og et kort. Vi ble veldig overrasket, forteller hun.

Videre forklarer Evjen at situasjonen er lettere nå som samfunnet har åpnet igjen.

– Kundene skal endelig ut og møte folk, og flere ser da behovet for å ordne seg litt på håret. Det er veldig fint å være i gang igjen, presiserer hun.

Holder på smittevern

Ifølge Evjen har det siste året har gått opp og ned etter hvordan smitten har vært i Stjørdal. Når det har vært smittebølge lokalt, har folk gjerne holdt seg hjemme og avbestilt timer.

– Fremdeles passer vi på og vi prioriterer smittevern like mye nå som da. Vi holder på dette enda. Vi er ikke redd for å måtte stenge ned, men det skyldes nok mer at det er blitt en inngrodd vane, sier hun.

Til sist kan Sparebank 1 SMN gledelig fortelle at de nå feirer at Midt-Norge gjenåpnes med å dele ut 100 millioner kroner til lokale feiringer og aktiviteter fremover.

Midlene deles ut etter søknader og vil gå til aktuelle innen kultur, idrett og frivillighet.

Les forrige sak:
Thorunn Wikdahl er produsent for Yggdrasil. Hun håper å kunne sette opp en ny forestilling i Storvika neste høst.
Yggdrasil-produsenten: – Ser oss nødt til å gi en kommentar

Close