8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

Toppscorer med gave til veteranene

Sisic fikk gi bort 7.500 til sin hjertesak

Nedzad Sisic troppet opp med sjekk til Stjørdals-Blink fotball sin veterangruppe på fredagskaffen. (Foto: Blinkfotball.no) Nedzad Sisic troppet opp med sjekk til Stjørdals-Blink fotball sin veterangruppe på fredagskaffen. (Foto: Blinkfotball.no)
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Stjørdals-Blink-spissen Nedzad Sisic troppet opp med gave til klubbens veteraner.

Hver måned får en heldig ansatt i SpareBank 1 SMN 7.500 kroner som han eller hun kan dele ut til sin hjertesak. I juni var Nedzad Sisic (32) den heldige i bankkonsernet, og klubbens storscorer troppet opp i bankantrekket på Blinkbanen fredag. Sisic jobber som bedriftsrådgiver ved SMNs kontor i Stjørdal, og hadde valgt å gi sitt beløp til veterangruppa i Stjørdals Blink Fotball.

Nedzad Sisic overrasket veteranene med 7.500 kroner. Da må det lagbilde til. (Foto: Blinkfotball.no)
Nedzad Sisic overrasket veteranene med 7.500 kroner. Da må det lagbilde til. (Foto: Blinkfotball.no)

– Dette er en ressursgruppe som gjør utrolig mye dugnadsarbeid til nytte og glede for hele klubben. De bidrar til at barn og ungdom får en trygg idrettsarena å utfolde seg på. Som spiller på A-laget har jeg i flere år lagt merke til det store engasjementet rundt treninger, kamper og i forbindelse med ulike arrangement, forteller Nedzad Sisic til blinkfotball.no.

Han ble mottatt med åpne armer og brede smil av klubbens veteraner.

– Gaven ble godt mottatt og det er viktig at dette skal brukes til veteranene selv og sosiale tiltak for dem, sier Nedzad Sisic.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Gjemte narkotika i boxeren

Må sone fire måneder i fengsel

Close