6 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Toppscoreren blir med videre

Lillebo er klar for to år i Blink

Mats Størseth Lillebo har signert en toårskontrakt med Stjørdals-Blink Fotball. (Foto: Blinkfotball.no)

I årets jubelsesong scoret Mats Størseth Lillebo (25) 25 mål i 2. divisjon. Nå har skatvalsbyggen signert en to-årskontrakt med Stjørdals-Blink Fotball.

Spissen Mats Størseth Lillebo var utleid fra Ranheim til Stjørdals-Blink sist sesong. Etter sesongen gikk kontrakten med Trondheims-laget ut og Lillebo har valgt å bli permanent Blink-spiller.

– Først og fremst ønsker være med og bygge videre på sesongen vi hadde. Så er det en stund siden det har vært Obos-liga-spill i Stjørdal, og det er en mulighet jeg ikke kan gå glipp av, sier Lillebo.

Han forventer enda flere tette og tøffe kamper i 1. divisjon, men tror at Blink-laget kan overraske de fleste.

– Hvis vi klarer å bruke vinteren godt skal vi bite godt fra oss, sier Lillebo.

Så langt står han bokført med 136 kamper for Stjørdals-Blinks A-lag. På disse kampene har han scoret hele 95 ganger. Aller mest målrik var 2014-sesongen da han scoret smått fenomenale 42 scoringer på 25 kamper.

Les forrige sak:
Denne uka er det åpen julegate med mye nydelig mat for salg hos elever og lærere ved Ole Vig videregående skole. I spissen for arrangementet er elevene på restaurant- og matfag. Tre av mange deltakende elever er: Lone Lenvik Faanes, Magnus Hansen-Myrmel og Marit Ånstad Arntsen.
Sørger for en smak av jul på skolen

Ole Vig-elevene inviterer til julegate denne uken

Close