10 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Tora slo Petter

En konsentrert Petter Solberg prøver ting han ikke kan. God instruksjon til tross, det ble bare bom.

 

 Etter noen «prøveskudd» (alle bom) gjennomførte Petter en 5-skudds serie stående mot en av verdens beste skyttere også disse fem skudden utenfor «svarten». Bra samling ned til venstre var eneste trøst for den ellers så seiersvante Petter. Tora prikket alle skuddene på riktig plass i en, som vanlig, rask og effektiv serie. Dermed lå det an til en sekundstrid når Petter måtte ut i 5 strafferunden i bilkjøringa. Tora kjørte behersket igjennom løypa med Petter som passasjer. Når Petter skulle ut på sin runde skjønte han at han måtte trå gassen i bånn for å ha noen sjanse. Det hjalp lite og med 2 sekunders margin vant Tora duellen.

 

Etter seansen fikk Tora sitte på med Petter og etter flere spinne-runder inn mot de mange oppmøtte journalistene var det en «mål-løs» og tydelig berørt Tora som kom ut av bilen.

God stemning blant de to verdensstjernene og et kobbel av journalister fra både inn og ut-land som overvar seansen. Når to verdensstjerner gir så mye av seg selv blir det  masse god reklame for helgas EM-runde.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Tore Kristoffersen var svært fornøyd med at skiskytterdronningen, Tora Berger stilte opp for å sette farge på starten av EM-runden.

Det var to verdensstjerner i kjempehumør som møtte pressen oppe på Lånkebanen i dag.

Selv om Petter fulgte nøye med på hvordan skytingen skulle gjøres ble det dårlig med treff.

Det gikk selvfølgelig unna når Petter Solberg testet det fuktige underlaget på det flotte anlegget.

Les forrige sak:
- Det er spennende å prøve noe nytt. Jeg ser fram til å møte nye kundegrupper, sier Heidrun Kringen som ønsker alle velkommen innom Håndverkshagen i Amdals Hage i Kjøpmannsgata.
Håndverkshagen i Amdals Hage

  - Vi har ingen offisiell markering, men åpner ganske enkelt […]

Close