6 °C Stjørdal, NO
17/02/2019

Tore fra Hell er landets beste sjøisfisker

|| Tore Kulset (i midten) fra Hell ble årets suverent beste fisker under NM i sjøisfiske. (Foto: Endre Hopland)||

– Først og fremst synes jeg det er utolig artig å få være med på dette fantastiske arrangementet, og jeg hadde kost meg uansett plassering. Men å vinne i et felt med 106 andre fiskere, inkludert de fremste arts- og konkurransefiskerne i Norge, det er veldig, veldig kult. Helt utrolig egentlig, sier en smørblid Tore Kulset til Hooked like etter at han har blitt utropt til kongen av Hjellbotn 2018.

Hooked, som er Norges største nettmagasin for sportsfiske skriver at det er tradisjonelt at Nidaros kystmeitelag (NKML) inviterer til NM i sjøisfiske i Trøndelag. Håpet var i det lengste at mesterskapet skulle gå på Løgninfjorden, men under mildværperioden for halvannen uke siden slapp isen taket i den berømte skatefjorden. Dermed ble det på reservearena Hjellbotn hele 107 spente fiskere startet lørdag morgen.

Etter åtte timer med fisking var det stopp, og etter avsluttet mesterskap ventet innveiing utenfor Tingvold Hotell i Steinkjær, der sjøisfiske-NM 2018 har basecamp. 

I år var Tore Kulset helt suveren. I tillegg til å gå til topps i åpen klasse med tidenes beste NM-poengsum, vant han nemlig også Gullskata og lagklassen sammen med stesønnen Christopher Skrondal Engan. Han var også bare en art bak Vetle Westli, som ble årets artskongen med sine elleve forskjellige fiskeslag. Dermed vant Hell-mannen tre av de fire klassene han kunne vinne.

Les alt om årets NM i sjøisfiske og den suverene vinneren fra Hell, Tore Kulset, på hooked.no!

Les forrige sak:
||
Metalldetektorbrødrene forteller om storfunnet

Samlingen som Korstad-brødrene fant i fjor beskrives som et av de […]

Close