3 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Torkel Rolfseng ny adm. direktør i Trondheim Kraft

Torkel Rolfseng fra Stjørdal er ansatt som ny administrerende direktør i Trondheim Kraft AS.


Torkel Rolfseng er utdannet siv. Ing. i elkraft fra NTNU. Han har i sin seneste jobb i Trondheim Kraft hatt ansvaret for produktutvikling og innovasjon, samt ledet risikostyring av all fysisk og finansiell handel. Trønderen er i disse dager opptatt av hvordan kommende vinters strømpriser vil slå ut på kundenes lommebøker.

 

– Fra 1.november innfører Sverige fire prisområder for strøm. Dette vil påvirke strømprisene i Midt- og Sør-Norge. Vi forventer at Midt-Norge fremover skal bli spart for de verste pristoppene på dager med høyt forbruk. Dette skyldes forbindelsen med Midt-Sverige, som vil være et prisområde med høy strømproduksjon og relativt lavt forbruk, sier Rolfseng. Han ser dermed lyst på denne vinteren sammenliknet med fjorårets. Rolfseng har tidligere vært markedssjef i Trondheim Energi Kraftsalg, og har siden 1999 hatt ulike lederjobber innen energirådgivning, forretningsutvikling og salg i bedriftsmarkedet. Sivilingeniøren har også en fortid i bokbransjen hos Sandvik AS, som leder for bokklubben Sesam Stasjon og selskapets markedsføring og kundeservice. Rolfseng etterfølger Gunnar Hovland, som forrige måned meddelte at han blir adm. direktør i BN Bank.

 

Om Trondheim Kraft

Trondheim Kraft AS har ca 80.000 kunder og virksomheten er innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger, kommuner, offentlige og private bedrifter. Det har vært en positiv utvikling i solgt volum, fra 2,2 milliarder kWh i 2009 til 2,4 milliarder kWh i 2010. Selskapets kontorer er på Sluppen i Trondheim. Selskapet omsatte i 2010 for 1.256 millioner kroner. Overskuddet ble 11 millioner kroner. Trondheim Kraft AS eies av Fjordkraft AS.

 

 


Les forrige sak:
En hardt skadet person på båre bringes i sikkerhet.
Øvelse på Værnes

Dette var scenario for den årlige havariøvelsen på Trondheim lufthavn Værnes […]

Close