15 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Torsdag klokka 19: Ska-frika live på skjermen

Se dem live på s-n.no og på Stjørdals-Nytt sin Facebook-side

LIVAT LIVE: Vokalist Ellen Sofie Steen (nærmest) og resten av Ska-frika gleder seg til live-konsert torsdag. (Foto: Eir-Jørgen Bue)

De er både energiske og spretne og ekstremt spillelystne. Torsdag spiller Ska-frika direkte på s-n.no.

– Vi gjennomførte vår første live-stream i april tidligere i år. Over 20 000 over hele verden fulgte konserten. Det er interessant å se hvor langt ut i verden man kan nå ved å streame direkte over nett. Vi hadde følgere i USA, Mexico og flere steder i Sør-Amerika. Antakelig ble lenken til streamen delt på sider for internasjonal Ska-musikk og det er jo nettopp i Sør og Mellom-Amerika at denne musikken har sitt utspring, sier Magnus Teigseth Morken i Ska-frika.

Ny settliste

Nå er den glade gjengen klare for ny konsert, og de bytter ut hele spillelista. Nesten.
– Til torsdagens konsert har vi tenkt å spille et repertoar bestående av helt andre sanger enn vi brukte forrige gang. Med unntak av to låter har hele settlisten fra 18. april blitt endret. Forrige helg hadde vi ei god øvingshelg for å friske opp «gamle» låter, sier Teigseth Morken. Han lover en times konsert med fullt kjør, energisk sceneshow, dans, hopp og konfetti.

Tettere på hverandre

Ska-frika-gjengen er glade for at de nå kan nærme seg hverandre litt mer under denne konserten.
– Fortsatt er vi opptatt av å ivareta smittevernet, men nå kan vi stå litt tettere enn to-metersgrensa som var satt sist. Forrige gang måtte vi stå på stedet å danse, mens denne gang kan vi forhåpentligvis bevege oss enda mer, sier Magnus Teigseth Morken.

Trolig den siste

Torsdagens direktekonsert på s-n.no er en bitteliten erstatning for årets Sommerfest på Sveian. Den er avlyst, men den glade gjengen håper å spre glede gjennom streamingkonserten.
– Dette blir nok mest sannsynlig den siste live-stream-konserten vi gjør denne sommeren. Responsen var som sagt over all forventning forrige gang så vi er spente på hvordan denne oppfølgeren slår an. Vi håper at folk hjemme i stua skrur på TV-en, PC-en, padden eller andre enheter klokka 19 på torsdag. Der skal vi levere varene og gi folket nok en spenstig og «livat» live-konsert, lover Magnus Teigseth Morken på vegne av hele bandet.

Les forrige sak:
To tauser flytter inn i museet

- Vi kjenner ikke hverandre, men det skal vi fikse

Close