-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Totalforbud mot bruk av åpen ild

Meget stor skogbrannfare i Stjørdal og Selbu

Eneste lovlige bruk av åpen ild utendørs er forsvarlig grilling i egen hage. Det melder brannsjef Bjørn Rønning som presiserer rundt totalforbudet mot bruk av åpen ild. Eneste lovlige bruk av åpen ild utendørs er forsvarlig grilling i egen hage. Det melder brannsjef Bjørn Rønning som presiserer rundt totalforbudet mot bruk av åpen ild.

Det er innført totalforbud mot bruk av åpen ild utendørs i Stjørdal og Selbu kommune.

Brannsjefen i Stjørdal og Selbu kommune har fra mandag lagt ned forbud mot bruk av åpen ild utendørs. Ifølge yr.no sitt spesialvarsel er det meget stor skogbrannfare i Selbu kommune og stor skogbrannfare i Stjørdal kommune.

– I store deler av Trøndelag er indeksen «meget stor brannfare» eller «stor brannfare» på de stedene som fremgår av spesialvarselet, og indeksen er stigende for de kommende dagene pga lite nedbør, forholdsvis høy lufttemperatur og lav luftfuktighet. Forbudet vil gjelde inntil situasjonen endrer seg. Det skriver brannsjef Bjørn Rønning i en pressemelding fra Stjørdal brann- og redningstjeneste.

Les forrige sak:
- Statuen av Ole Vig kom lenge etter vår tid på Halsen barneskole. Men vi minnes vår utflukt til Vikanlandet for å se på støtta som var reist til minne om «såmannen», sier Arvid Vikan og Ivar Bremseth.
Vil samle 40-modeller til skoletreff

Ønsker å treffe klassekameratene 71 år etter skolestart

Close