4 °C Stjørdal, NO
05/04/2020

Totland daglig leder

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Han er 53 år, har bl.a. bakgrunn fra butikk i 10 år, deretter ti år som leder og salg i ulike bransjer,i bl.a. Lindbak og Netcom. Totland spilte på laget som kom til G19-cupfinalene i 1976 og 1977. Totland er gift og har to voksne barn.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

-Vi hadde en meget sterk søkermasse. Styret og Knut Jegersen har delt på daglig leders oppgaver siden Odd E.Wangberg sluttet for å gå over i annen stilling på tidlighøsten.

 

-Det er med spenning og iver vi nå ser fram til at Jan Morten tar løs på både daglige oppgaver og markedsarbeid. Det er stor entusiasme i klubben vår nå. Dette innebærer også profesjonalisering av markedsjobbinga nå, påpeker Kjell Erik Hammer.

 

Ansettelsesutvalget har bestått av Kjell Erik Hammer, Øivin Bjerkås og Stig Gøran Lund.

-Jan Morten skal få arbeide seg inn i stillingen, men det er liten tvil om at vi har et upløyd sponsormarked. Vi går for økt omsetning. Stjørdals-Blink Fotball har tatt på seg en oppgave på vegne av fotballen i dalføret – å ta ansvar for å være et lokomotiv på seniornivå. Vi føler det er en god stemning mellom klubbene nå.

 

Hammer forteller videre om ambisjoner om utvikling av stadion rundt Nye Blinkbanen. I 2013 kommer garderober, viktig for klubbfølelse og praktiske funksjoner.  En tribune er også svært ønskelig for å skape ytterligere muligheter og intim atmosfære.

– Jeg våkner tidlig om morgenene og tenker på Blink nå, smiler Totland. Jeg får jobbe med idrett og interessefeltet mitt. I min forrige jobb satt jeg mye inne. Nå slipper jeg også pendling til Trondheim, jeg får være ute, formidle engasjement og ta del i en positiv atmosfære.  Det er mye positivt og artig å ta tak i. Nye Blinkbanen er allerede et monument i Stjørdal.

-Potensialet er stort, det er mye som er på plass allerede. Dugnadsånden, eget anlegg, mye aktiviterer som legger grunnlag for økonomi. Jeg skal ta tak i dem og videreføre disse – som eksempelvis Junimartnan, Statoil Sjampions Lig, vi engasjerer oss på mange felt – eksempelvis Prix Integreringscup.

 

Totland som også har flere års bakgrunn som nestleder i Stjørdal Håndballklubb, forventer at dette blir noe annet enn vanlig jobb.

-Jeg er relativt uredd opp mot sponsorarbeid, ja jeg vil si dette er en drømmejobb. Vi skal få på plass et sponsorforum. Jeg har en del tanker rundt det.  Klubben med alle sine spillere er et sterkt merkenavn. Vi skal få til dette sammen med den eksisterende dugnadsgjengen. Dette ser jeg fram til.

 

Hammer legger til:

-Jeg føler Stjørdals-Blink er Stjørdals sterkeste merkevarenavn.  Jeg tror vi er godt rustet nå til å nå målene våre sportslig og administrativt.

 

Totland tiltrer i stillingen 1. januar 2013 i 100% stilling.

Les forrige sak:
Jul med din glede og «baklige» lyst

  Og Opplysningskontoret for brød og korn synes han har mye […]

Close