-7 °C Stjørdal, NO
30/11/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-med dato

Tour-etappen skal gå som planlagt

Det blåser opp, men arrangørene satser på å arrangere Storlirenn-etappen torsdag

Det er noen mørke skyer over Storlirenn-traseen, men foreløpig satser arrangøren på at torsdagens SkiTour-etappe går som planlagt. For ordens skyld; løypene er betydelig bedre preparert til SkiTour 2020 enn hva tilfellet var da dette bildet ble tatt i påska i fjor.

Det er meldt kuling fra sør, men den planlagte SkiTour-etappen fra Storlien til Meråker skal gå som planlagt. Det ble bestemt i et møte mellom arrangørene og det internasjonale skiforbundet (FIS) mandag kveld.

Men i og med at det fortsatt er to dager til rennstart på Storlien kan det «bli endringer dersom det finner sted plutselige værendringer», heter det i en pressemelding fra FIS.

Dersom været slår seg vrangt, vil Storlirennet bli erstattet med et renn på 15 kilometer i løypenettet i Grova skisenter i Meråker. Damene starter etter planen fra Storlien klokka 10.45 torsdag, mens herreløperne starter klokka 13.30. Etter målgang i Grova skal løperne ta toget fra Meråker stasjon til Trondheim klokka 17. For publikum blir det skishow hele torsdagen, og dagen avrundes med en kulturkveld i Meråker samfunnshus klokka 19.

Les forrige sak:
Over 80 personer hjelper til med matserveringen

Norges beste kjøttkaker på pinne, hyllkake med trollkrem og blåbær plukket i Meråker, elgburgere og hjemmebakte kanelboller på menyen

Close