5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Trafikkveld med MA

Her er redaktør Hans Erik Hansen i medlemsbladet ”Motorføreren”, Tore Skjervold, Stjørdal Trafikkstasjon og leder i MA Stjørdal Arhild Cedamentari - Foto: Per Olaisen

 

Kveldsmøtet var lagt til utstillingslokalene til Kristoffersen Bil, der Johan Kristoffersen hadde sin fulle hyre med å skaffe sitteplasser til alle de 60 som ønsket å få praktiske orienteringer om bilkjøring. Tore Skjervold, Stjørdal Trafikkstasjon, hadde mye å fortelle møtedeltakerne. I Stjørdal har vi nå fått rundkjøringer som har to felt. For mange er dette litt problematisk. Her ga Skjervold gode råd.

 

I løpet av møtet kom Skjervold inn på nye regler som kommer om førerkort. Møtedeltakerne fikk gode muligheter til å stille spørsmål og si sine meninger om trafikkspørsmål. Slike møter er av stor betydning for de mange som møter fram når slike tema diskuteres. Med den erfaring Tore Skjervold, har opparbeidet seg på trafikkspørsmål, er han en meget god formidler av trafikkspørsmål.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Besøk av foreningen

Redaktør Hans E rik Hansen i medlemsbladet ”Motorføreren” deltok på møtet, og roste< avdelingen i MA for slike tiltak. Hansen orienterte en del om forbundet etter en omflakkende tilværelse i Stjørdal der han samlet inntrykk av Stjørdal. Noe av dette ville han ha med seg tilbake for å gi Stjørdal en omtale fram til landsmøtet.

 

 

Les forrige sak:
Smør deg med tålmodighet

    - Vi ser at det blir stadig mer populært […]

Close