8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Tre av landets artigste damer til Kimen

Elefantene i rommet skal fram i lyset

ARTIGHETER OM ELEFANTER: Trioen Linn Skåber (fra venstre), Cecilie Steinmann Ness og Hege Schøyen kommer til Kimen i april. Da garanteres det storfliring.

Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer til Kimen med sitt suksesshow.

– Trioen Skåber, Schøyen og Cecilie Steinmann Ness, best kjent som Cess, marsjerer sin seiersgang til Stjørdal og Kimen 3. april, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad i kulturhuset.
«Tre elefanter i rommet» har blitt en av de aller største suksessene som har vært på Latter i Oslo og suksessen har fortsatt på turné. Både publikum og presse har trykket denne energibomben av en forestilling til sitt bryst, hvor tre av landets aller morsomste får gjøre det de kan aller best. Nærmere 100.000 mennesker har fått med seg forestillingen, så langt.
Som tittelen avslører spinner showet rundt uttrykket elefanten i rommet – det alle vet, men ingen snakker om. I løpet av kvelden tar damene for seg elefanter i ulike farger og fasonger, enten de dukker opp som slektninger rundt bordet i en bryllupsmiddag, russelåtartister, et ærlig blandakor eller litt for strenge kriterier til drømmemannen.
Fjellstad lover det hun kaller en hysterisk morsom kveld i Kimen når de tre damene Linn Skåber, Hege Schøyen og Cess kommer marsjerende med et fullt band i ryggen.

 

Les forrige sak:
Mann fikk skyss hjem av politiet

Usikkert om det dreier seg om et fall eller en voldshendelse

Close