5 °C Stjørdal, NO
20/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Tre bygninger brant ned til grunnen, men bolighuset berget

Alle personer er gjort rede for

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

SISTE: Det ser ut som brannvesenet kan greie å berge bolighuset, men låven og et uthus brenner kontrollert ned, melder politiet.

Politiet i Trøndelag melder om at det er brann i en låve i Forradal i Hegra lørdag ettermiddag. Alle nødetater rykket ut til stedet. Det skal ikke være dyr eller folk i bygget, men brannen spredte seg til hovedhuset på gården. Ifølge politiet er det to personer som er folkeregistrert på adressen. Politiet melder at alle personer er gjort rede for, og ingen er dermed savnet i forbindelse med brannen. Det skal heller ikke være noen som er skadet.

Brannvesenets innsatsleder, Per Kristian Laugtug uttaler til Trønder-Avisa at brannvesenet fikk beskjed om at det var brann i en driftsbygning da de rykket ut.

– Da vi kom fram var to driftsbygninger i brann, og det brant i bolighuset. Så vi har konsentrert oss om å berge bolighuset. Etter det tok en tredje driftsbygning fyr. Men vi måtte la det gå, fordi det er problematisk med brann. Bolighuset har vi kontroll på, sier Laugtug til Trønder-Avisa.

Ifølge 110-sentralen rykket Stjørdal brann- og redningstjeneste ut med alle tilgjengelige mannskaper. I tillegg får de tankbilstøtte fra Avinors brannvesen ved Trondheim lufthavn Værnes og brannvesenet i Meråker.

 

Les forrige sak:
Tungt for Blink mot Lillestrøm

Gjestene vant 4-1 på MUS Stadion Sandskogan

Close