12 °C Stjørdal, NO
26/06/2019

Tre dager med TV-sendinger fra LS

11,5 timer med TV-bilder fra Stjørdal

Disse lokale skytterne og flere tusen andre gleder seg til Landsskytterstevnet. De som ikke får med seg alt live kan følge storstevnet på NRK i 11,5 timer. Disse lokale skytterne og flere tusen andre gleder seg til Landsskytterstevnet. De som ikke får med seg alt live kan følge storstevnet på NRK i 11,5 timer.

NRK TV sender 11,5 timer fra årets Landsskytterstevne i Stjørdal.

Landsskytterstevnet er en stor satsing for NRK, og i år som de seneste årene vil det bli TV-sendinger tre av dagene som storstevnet pågår i Stjørdal.

– Tirsdag 7. august starter TV-sendingen med 5. klassingene sin kamp om kongelagsplass. Det pågår i hele 8,5 timer. Dette vil bli en vekselsending mellom NRK 1 og NRK 2, da disse vil samkjøres med Europamesterskapet i friidrett. Prinsesse- og kongelaget sendes i år onsdag kveld, mens stang- og felthurtigfinalen er lagt til torsdag kveld, skriver Det frivillige Skyttervesen (DFS) på sine nettsider.

Årets Landsskytterstevne kolliderer datomessig med EM i friidrett og det har gjort det krevende å få innpass i sendeskjemaene.

– Det at tirsdagssendingen i år blir en vekselsending mellom NRK 1 og NRK 2, kan imidlertid gi et godt utslag på seertallene. Europamesterskapet og LS-sendingen kan dra seere til hverandre på et tidspunkt det vanligvis er få TV-seere, sier kommunikasjonssjef Terje Vestvik til dfs.no.

Les forrige sak:
Et fraktfly av denne typen lander på Værnes tirsdag kveld. (Foto: National Airlines)
«Storfugl» lander på Værnes i kveld

Gedigent fraktefly lander klokka 18.30

Close