8 °C Stjørdal, NO
04/07/2020

Høyt og lavt uke 27
Spar-Hegra nett uke 27

Tre menn tatt etter innbrudd hos bedrifter

Vurderer begjæring om fengsling i løpet av dagen

Retten fikk ikke medhold i sitt krav om fengsling av disse to mennene og en kvinne som ble pågrepet i forrige uke. (Foto: Overvåkningskamera) Retten fikk ikke medhold i sitt krav om fengsling av disse to mennene og en kvinne som ble pågrepet i forrige uke. (Foto: Overvåkningskamera)

Etter at politiet offentliggjorde overvåkningsbilder av innbruddstyvene på Haraldreina natt til tirsdag fikk de tips som ledet dem fram til gjerningsmennene.

– Tre personer, bosatt i Stjørdal, ble pågrepet onsdag kveld. Disse sitter i avhør nå, og det vil bli i løpet av torsdagen bli vurdert om det skal begjæres varetektsfengsling, sier etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor.

De tre mennene er i i 30-årene, fra Øst-Europa, men midlertidig bosatt i Stjørdal. Sparby forteller at pågripelsen onsdag foregikk uten dramatikk, men vet foreløpig ikke hva de har forklart i avhørene.

– Det ble ikke funnet tyvgods under pågripelsen, men det er tekniske bevis som gjør at vi mener at vi kan knytte dem til innbruddene, sier etterforskningslederen.

Foreløpig snakker Sparby om tre mulige åsted. Det er de to innbruddene hos Aunes Karosseriverksted og Hastadklev på Haraldreina og ett innbrudd på Sveberg i Malvik. Samtidig sjekkes de også opp mot andre lignende ugjerninger i distriktet.

Les forrige sak:
Politioverbetjent Arne Henrik Ulvin forteller at en svært ung gutt har innrømmet å ha knust bakruten på fire parkerte biler ved Ole Vig videregående skole.
Ung gutt sto bak ruteknusing

Fire bileiere ved Ole Vig videregående skole fikk bakruta knust

Close