6 °C Stjordal, NO
21/02/2020

Tredje Blink-tap på ei uke

SKUFFET OVER PRESTASJONEN: - Per dags dato er vi langt fra å være noe topplag, sa Stjørdals-Blink-kaptein Ivar Arnljot Sandvik etter 1-2 hjemme mot Byåsen 2 torsdag kveld.

 

– Dette var enormt skuffende av oss. Selv om vi har nok av sjanser til å minst få en utligning skal vi klare å skape enda mer mot et lag som Byåsen 2. Per dags dato er vi absolutt ikke noe topplag, og fram mot kampen mot Ranheim 2 på mandag må vi virkelig brette opp ermene og snu den vonde trenden, sa en skuffet kaptein Ivar Arnljot Sandvik etter kampslutt i torsdagens 3. divisjonskamp.

Snekker’n Boligmesse

 

Tidlig baklengsmål

Akkurat som i cupkvalifiseringa mot Verdal og i serieåpningen mot Meldal havnet Stjørdals-Blink tidlig bakpå i førsteomgangen. Mens baklengsmålene mot Verdal og Meldal kom etter henholdsvis to og ti minutter drøyde det noe mot Byåsen 2. Men da kvarteret var spilt fikk Magnus Moan gå relativt uforstyrret på Blinks banehalvdel, og fra utsida av 16-meteren dunket han ballen i mål via stanga.

 

Rett i etterkant av scoringen slet hjemmelaget med å svare, men i de siste minuttene før pause ble det etablert et voldsomt trykk foran Byåsen-buret. Aller nærmest var Håvard Fuglem med en heading i tverrliggeren etter corner to minutter før sidebytte, og Blink fortsatte presset da lagene kom tilbake på banen. Fra nært hold skjøt Marius Augdal et skudd rett på en god Kristian Flatabø, og Nedzad Sisic lyktes ikke med å sette returen i mål bak Byåsen-keeperen. I forkant av denne situasjonen hadde Sisic også vært nære på heading.

 

Vakker 2-0-scoring

Da 1-1 lot vente på seg var det i stedet Byåsen som kunne øke ledelsen etter 62 minutter. Moans ledermål var av den fine sorten, men Martin Grong Risans 2-0-mål var om mulig enda lekrere. Fra venstrekanten av 16-meteren klemte han til med et skudd som limte seg opp i motsatt kryss. Fortsatt skal det spilles mange kamper i 2013 på Nye Blinkbanen, men denne scoringen er nok allerede en kandidat til årets mål.

 

Det voldsomme presset fra Stjørdals-Blink avtok noe etter 0-2, og spillerne virket noe resignerte. Men med ti minutter igjen på klokka tok spenningen seg opp igjen. Junior Acquah Nyenetue startet kampen på benken, men kom inn ved halvtid og hadde satt fart i Blink-laget. Han serverte Nedzad Sisic et fint innlegg, og kun en refleksredning av Flatabø hindret Sisic i å score på et flott utført brassespark. Nedzad trengte ytterligere to sjanser før ballen lå i mål. Først skjøt han et frispark som strøk tverrliggeren fire minutter før slutt, og like etter kunne måltyven endelig juble for 1-2. Jens Olav Rolstad, også han innbytter, vant ballen på venstrekanten og la inn til Sisic, som headet utagbart for Flatabø i samme retning som ballen kom fra.

 

Ned på niendeplass

Men til tross for hektiske sluttminutter fikk ikke Stjørdals-Blink 2-2, og måtte i stedet svelge den tredje tunge pillen på ei uke. Med tre serierunder unnagjort har laget falt ned til niendeplass på tabellen, og det som er verdt å merke seg er at de ligger foran alle de tre lagene de så langt har møtt. Meldal er helt sist med null poeng, mens både Byåsen 2 og NTNUI har tatt sin første og så langt eneste trepoenger mot Blink.

 

Det betyr også at flere tøffe motstandere venter i mai måned, og Stjørdals-Blink går inn i en hektisk og viktig kampperiode. Mandag kl. 1930 er det kamp mot Ranheim 2 på DnB Arena, og under to døgn senere kommer Rosenborg 3 på besøk til Nye Blinkbanen. Uke 19 avsluttes med en veldig vanskelig bortekamp mot KIL/Hemne lørdag 11. mai. Det er for øvrig KIL/Hemne og Nils Arne Eggens Orkla som topper tabellen med ni poeng hver.

 

 

Les forrige sak:
«Siste akt»

  Hommelvikrevyen, Lånkerevyen, Nonstadlaget, Torsdagsteatret, Saksvik Teaterlag og Skatvalsrevyen har alle […]

Close