3 °C Stjørdal, NO
02/12/2020

Tredje strake seier sendte Blink opp på kvalik-plass

Vant 2-1 over Strømmen etter dramaavslutning

Mye går Blinks vei for tiden. Mandag ble det tre nye poeng og ny jubel på MUS Stadion Sandskogan. (Foto: Henrik Einangshaug)

Det er spilt fem seriekamper og 25 gjenstår, men fakta er at Stjørdals-Blink akkurat nå er på kvalifiseringsplass til opprykk til eliteserien. I en høydramatisk hjemmekamp mot Strømmen ble det seier 2-1 mandag kveld, og dermed den tredje strake seieren for de nyopprykkede Blink-guttene.

Det åpnet med en praktfull Sander Erik Kartum-scoring etter 17 minutter. Den energiske lånkbyggen skjøt på hel volley, med høyrefoten, over en uheldig Strømmen-keeper. Åtte minutter før pause utlignet Strømmen, men hjemmelaget lot seg ikke kneble. Midtveis i andreomgangen var det Strømmen-stopper Pål Steffen Andresen som var sist på ballen på det som skulle vise seg å bli Blinks seiersmål.

På overtid fikk Strømmen corner på Blinks venstreside, og sendte samtlige spillere frem i banen for å forsøke å få med seg ett poeng fra Stjørdal. En nydelig corner var nære ved å havne i mål, men det holdt akkurat ikke for gjestene fra Lillestrøm, og hjemmepublikumet kunne juble for tredje seier på rad.

Med sine ni poeng er nå Stjørdals-Blink helt oppe på 5. plass på tabellen. Allerede fredag får de en skikkelig nøtt å bryne seg på, da de møter serieleder Tromsø på Alfheim.

 

 

Les forrige sak:
FORAN BARNDOMSHJEMMET: Gunvald Wærnes (83) etterlyser gamle bilder av «steinkjerka». Et litt spesielt hus i Torgvegen midt i Stjørdal sentrum.
Etterlyser bilder av barndomshjemmet

Gunvald Wærnes (83) vokste opp i «steinkjerka» i Torgvegen i Stjørdal

Close