6 °C Stjørdal, NO
26/05/2019

Trendy interiør

 

En av butikkene som har opplevd stor respons ved MalvikSenter er Celoria Interiør. Med sine eksklusive agenturer trekker de kunder som ikke nøler med å tilbakelegge tjue tretti mil for å få kjøpt akkurat det de ønsker seg.

Vi liker å ha det fint rundt oss. Gjerne omgitt av nyeste nytt innenfor interiør og design. Mange legger ned mye tid og penger for å få det akkurat som de vil.

Eneste i Midt-Norge
Maria Tinlund Skjeldam driver Celoria Interiør. Butikknavnet har hun hentet fra døtrene sine, Celine og Viktoria.

– Jeg driver et annet firma i Trondheim, men her i interiørbutikken får jeg virkelig jobbet med det jeg liker, sier Maria Tinlund Skjeldam.

Coop Storlien artikkelnivå

Fra sin 84 kvm store butikk på MalvikSenter er hun den eneste nordenfjells som selger interiørprodukter fra Nederlandske Riviera Maison og merkevaren Lexinton. Begge merkene et ”must” for de som er lidenskapelig opptatt av interiør.

Kastet ut jula
Julepynten er nå skiftet ut med vårens trender. Selv har Maria Tinlund Skjeldam akkurat vært på en større interiørmesse i motemetropolen Paris.

– Hodet er fullt av inspirasjon og kofferten full av kataloger og bilder. Nå skal alt dette gjennomgås og varer bestilles.

– Det er så mye fint å velge i at det nesten er vanskelig, jeg vil så gjerne ha alt, sier hun.

Nå ser hun fram mote en spennende vår og sommer med mange nyheter på interiørfronten.

Les forrige sak:
Fornøyd med MalvikSenter

  MALVIK: Både ledelse, butikker, ansatte og kunder er veldig fornøyde med […]

Close