7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Trenger filmstatister i Hommelvik

TRENGER STATISTER: De trenger statister til å lage en ”Oscarmottagelse” foran Folkets Hus i Hommelvik på onsdag. (F.v) Regissør Henrik Dahl, produsent Dag Svartås og medielærer Julian Norum.

Den første hel-helga i mai arrangeres filmfestival i Hommelvik. Til denne skal det lages en reklamefilm som skal spilles i ved Folkets Hus. Til dette trengs det statister både på og ved siden av den røde løperen.

 

Det er filmprodusenten Trond Eliassen fra Hommelvik som har tatt initiativet til filmfestival i Hommelvik. Nå har de engasjert elever ved multimedieutdanningen ved HiNT på Steinkjer til å lage reklamefilm.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Oscarmottakelse

Filmen skal spilles inn med Folkets Hus i Hommelvik som kulisse. Der er den røde løperen lagt ut og på den kommer filmarbeiderne, ikke skuespillerne og ”fiffen”, gående. Og som på en ordentlig Oscar-kveld, er publikum og pressefotografene ivrige tilskuere til hendelsene. Til dette trenges det en del statister.

– Vi ønsker oss så mange som mulig, sier Dag Svartås, han har ansvaret for produksjonen og er 2. årselev ved Multimediastudiet.

Han ser gjerne at folk kommer fint kledd i dresser og kjoler for å være med.

– Men vi ønsker oss også ”men in black” som skal være vakter og vi trenger noen filmarbeidere i litt dongeri og blåklær. Men aller helst vil vi at det skal være masse folk. Det gjør arbeidet enklere, sier Svartås.

Han regner med at opptakene vil vare fra tidlig ettermiddag og til ca klokka 20 på kvelden.

– Møt opp fra klokka 12, da er det muligheter for å bli med på mange artige opptak, sier Dag Svartås.

 

Reklamefilm

Det ferdige resultatet skal etter hvert legges ut på filmfestibvalens egen hjemmeside og skal videre brukes i markedsføringen av ”The red carpet international filmfestival”.

Festivalens hovedfokus er filmer med et budskap, skriver de på sin egen hjemmeside. Den nyoppstarta festivalen har som mål å vise filmer med viktige historier og politiske synspunkter.

Uansett sjanger, fiksjon eller dokumentarfilm, er festivalprogram dedikert kulturelt mangfold og retten til å ytre seg fritt, heter det fra arrangørhold.

Og aller først skal det lages reklamefilm, på rød løper, foran Folkets Hus i Hommelvik, og for de som har en liten skuespiller i magen er det bare å møte opp onsdag 13. april.

Les forrige sak:
ALVDAL – BLINK 3-9

ALVDAL – STJØRDALS-BLINK FOTBALL  3-9 (1-2) Mål Blink: Sondre Hopmark Stokke […]

Close