-1 °C Stjørdal, NO
29/03/2020

Trenger flere festival-frivillige

– Det er fortsatt mulighet for å melde seg som frivillig, sier festivalsjefen

Tydalsfestival´n søker flere frivillige til årets festival. Her ser vi frivillige i arbeid under fjorårets festival. Foto: Tron Stian Eidem Tydalsfestival´n søker flere frivillige til årets festival. Her ser vi frivillige i arbeid under fjorårets festival. Foto: Tron Stian Eidem
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Festivalsjef Borgar Kulseth Kirkvold ønsker flere frivillige til Tydalsfestival´n 2018, og ber interesserte om å melde seg så raskt som mulig.

– Det er fremdeles ledige oppgaver som servering, billettsalg og vakthold. Som frivillig får man gratis inngang på festivalen hele helga, gi sin grasrotandel til valgfritt lag eller organisasjon i Tydal (en grasrotandel per vakt man tar), og enkel mat og drikke under vakten, sier Borgar Kulseth Kirkvold og presiserer:

– Dette gir ikke minst muligheten til å bli kjent med mange nye flotte folk som er med på å gjøre Tydalsfestival´n til den trivelige festivalen den er.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel
Festivalsjef for Tydalsfestival´n, Borgar Kulseth Kirkvold søker flere frivillige til årets festival.
Festivalsjef for Tydalsfestival´n, Borgar Kulseth Kirkvold søker flere frivillige til årets festival.

– Hva skal interesserte gjøre?

– Ønsker du å stille, send en e-post med navn og om du er over/under 18 år til borgar@tydalsfestivaln.no eller bruke kontaktskjema på tydalsfestivaln.no.

– Hjertelig velkommen til en trivelig opplevelse i Tydal, sier festivalsjef Borgar Kulseth Kirkvold.

Les forrige sak:
En bra bukett med medaljer ble med hjem til Stjørdal fra helgens NM i drill. Her er medaljevinnerne. Foran fra venstre: Carla Lund Akselsen og Ane Oline Aune. Bak fra venstre: Thea Hanssen, Wendy Lund Cruz og Silje Postmyr Alstad.
NM-medalje til fem jenter

Sølv- og bronsemedaljer til drilljenter

Close