8 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

TrioNova på turne

Værnes begravelsesbyrå steindag april


Til sammen blir det fem konserter i Midt-Norge.Konserten heter “Love Songs”. Trioen spiller musikk innenfor flere forskjellige sjangere, deriblant klassisk, jazz og pop. Konserten har fått tittel etter hovedverket, “Love Songs” av John Thrower. Dette er en syklus på fem sanger som omhandler hvordan man skal takle tapet av en man elsker.

 

Hør en smakebit her

{mp3}love{/mp3}

Coop Storlien artikkelnivå

 

I tillegg vil trioen spille “Silk Road” av Chin Cheng Lin, “Toccata” av Anders Koppel, samt noen kjente og kjære julesanger og salmer.

 

TrioNova er et forholdsvis nytt ensemble, med sitt utspring fra NTNU Institutt for Musikk i Trondheim. Gruppa består av Beate Mordal, vokal / Henriette Øfstedal Kolset, marimba og vibrafon / Anders Kristiansen, marimba.

 

Trioen fant hverandre gjennom nettopp “Love Songs” av John Thrower på senhøsten 2009. Sist de spilte konserter sammen var våren 2010. Dette er ogsåen gjenforening av trioen.

 

TrioNova er en sprek gruppe som opererer innenfor mange forskjellige sjangere, og som søker å kombinere forskjellige uttrykk. De har da også en unik besetning, med to marimbaer og vokal. Dette gir et nytt og spennende lydbilde, som vil gi publikum en annerledes konsertopplevelse.

 

 

 

Les forrige sak:
Kontrolltårn - Foto Avinor
Fly nødlandet på Værnes

  Flyet lander klokken 1530 idag.  Flyet sirklet flere ganger over […]

Close