-8 °C Stjørdal, NO
19/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 03

Trivelig konsert

 

Skatval hornmusikklag har gjort det til en tradisjon med å st ille opp for å tilby en variert konsert på høsten. Og denne gang ble det gitt en konsert med variert program. På pragrammet  var  det marsjer og ikke minst allsang der det var  kjente og sanger som de fleste kjente fra før. Korpset hadde leid inn Kristin Steinvik, som forsanger og hun gjorde denne jobben på en helt utmerket måte. Publikum så ut til å trives under denne delen av konserten.

 

Del 2

Her ble det servert mange gode musikalske godbiter. Arild Hognes hadde tatt fram en gammel melodi som ble arrangert og skrevet for korpset. Musikken var laget i 1903, men og notearket ble tatt fram og bearbeidet. Vi fikk også høre Håkon Martinsen i et solonummer på fløyte som ble flott utført. En egen mars, komponert og tilegnet Skatval hornmusikklag av Arild Hognes, sto også på programmet.

 

Publikum

På Skatval samfunnshus hadde det vært plass til et større publikum. De som hadde tatt turen til samfunnshuset trivdes godt med musikken og serveringen av kaffe og kaker. Som nevnt var det mange som hadde tatt turen til Skatval samfunnshus. Imidlertid hadde det vært plass til mange flere.  For musikerne er det en inspirasjonskilde når det er full sal. Derfor retter vi en advarende pekefinger til publikum. Neste gang bør det være full sal. Både publikum og musikere hadde fortjent dette.

 

Kristin Steinvik ledet allsangen på Skatval samfunnshus på en utmerket måt.

Ole Stene fylte for en tid siden 75 når. I Skatval hornmusikklag har han vær medlem i over 60 år. Sønnen Atle fører tradisjonen videre. Far og bestefar  til de to hadde også en musikertid på utrolig mange år.

 

Les forrige sak:
Søker Treffpunkt-ansvarlige

  Stjørdal kommune ved Ungdomskontakten og Helsestasjonen driver en gruppe som […]

Close