16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

– Trives i nye lokaler!

RÅDGIVNING: - Hjertelig velkommen innom Nordeas lokaler i Søndre gate til en bankprat, sier f.v. Leif Vassli, Berit Storli, Per Joar Spjøtvoll og Aina Forø. Foto: Eir-Jørgen Bue.

 

– Etter flere år med vekst var det behov for større, mer tidsriktige lokaler samt å bli mer synlig i bybildet. Med en utlånsvekst på 21,7% og en innskuddsvekst på hele 72,2% i 2012 må vi si at responsen fra nye og eksisterende kunder har vært overveldende, sier banksjef Leif Vassli.

– Jeg født og oppvokst på Stjørdal og det var spennende å komme tilbake til «hjemlige trakter». Jeg har min utdannelse fra Trondheim Økonomiske Høyskole og har 25 års fartstid innen bank og finans. Etter seks år i Forenede-systemet 1988 – 94 fulgte ti år i Handelsbanken 1994 – 2004. Siden 2005 har det vært Nordea med Stjørdal som arbeidsplass fra januar 2011.

– Hva skyldes den gode utviklingen?
– Vi er et rådgivningskontor som søker nær kontakt med kundene våre. Rammebetingelsene for privatpersoner endres og våre kunder etterspør i større og større grad en helhetlig rådgivning innen dagligbank, finansiering, sparing og forsikring. Gode råd innen boligsparing til barn med tanke på kjøp av bolig og råd knyttet til pensjons er blant de temaene som våre kunder er opptatt av.

– Hva har Nordea gjort for å bidra til å hjelpe ungdom som har en boligdrøm?
– Det er lite vi kan gjøre med boligpriser, myndighetenes krav til egenkapital og regler knyttet til BSU, uttaler banksjef  Vassli:

Coop Storlien artikkelnivå

– Det vi kan legge til rette for er selve sparingen. Uansett hva boligmarkedet vil føre med seg av «opp- og nedturer» i årene fremover vil en solid buffer alltid komme godt med.

Nordea lanserte i 2012 en attraktiv sparekonto. Med sparing på «Boligsparekonto» gir Nordea Bank foreldre og/eller besteforeldre mulighet til å spare inntil kr 300.000 med 4,65 prosent p.a. fra første krone. Spareperioden gjelder fra 0-34 år. Pengene må brukes til boligformål men kan overføres til BSU-konto for å få skattefradraget på 20 % når kunden får skattbar inntekt.

Banksjef Leif Vassli ønsker alle kunder og andre velkommen til et møte med en av bankens autoriserte rådgivere for å få mer informasjon om Boligsparekonto.

– Autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere (AFR) er en nasjonal ordning med autorisasjon som fremmer og sikrer kunnskap. Målet er å styrke kvaliteten på finansiell rådgivning overfor kunder, sier banksjefen.

 

Fremtidsplaner
– Nordea i Stjørdal hadde en kundevekst på 14,8 % i 2012. 9 av 10 av våre kunder er totalkunder. De setter pris på en bank som ser helheten. Det er et signal til oss om at vi jobber riktig.
Stjørdal har hatt jevn befolkningsvekst i snart 20 år og er veldig interessant som markedsområde. Vår ambisjon er å fortsette den veksten vi har hatt de seneste årene. Vil vil være en bank som skaper gode relasjoner og legger til rette for at nye og eksisterende kunder skal få realisert sine framtidsplaner, sier banksjef Leif Vassli i Nordea.

 

 

Les forrige sak:
|
Først på bom med kort og brikke

Som første utmarkslag i kommunen investerer Sondalsskogan ANS i nytt elektronisk […]

Close