10 °C Stjørdal, NO
25/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Trivsel i Flora

En kort pause hører med når butikken besøkes, f.v. Ole Petter Rønsåsbjørg, Ole Sivert Rønsåsbjørg, bestyrer Astrid Bonslet og Randi Vifstad Fornes.

Aktiviteten i Coop-butikken i Flora har fått en ny giv. I butikken øker omsetningen, og nye ting lokker både lokalbefolkningen og folk på gjennomreise til butikken.

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Etter noen magre år, er det en veldig positiv utvikling for Coop I Flora. Oppslutningen omkring butikken er stadig bedre. Det foreligger nå planer om investeringer i lokalet.

Nytt

Når vi besøkte butikken, var det i første rekke for å finne ut hva som skjedde i ”Håndarbeidskroken”. Noen lokale damer hadde sett muligheten for å tilby en del handarbeidsprodukter. Dette er ment som et ekstra tilbud til folk som kommer inn i butikklokalet. Mange fine gjenstander var på plass i hyllene.

Hjembakt

Her er det bl.a. mulighet til å få kjøpt hjembakt flatbrød av utmerket kvalitet til for eksempel sodd-spannet. Har du litt ekstra tid kan du også få en kopp kaffe. Vi anbefaler hyttefolk som skal til Meråker eller videre inn i Sverige å legge handleturen innom butikken. Det blir et trivelig besøk.

 

Tre av de ansvarlige for ”Håndarbeidskroken”f.v. Toril Moslet, Marte Hegseth og Eva Kvaal.

Les forrige sak:
Deltakere under Stjørdal Næringsforenings frokostmøte på Rica Hell Hotell der tema var vekst i Værnesregionen med etableringa av logistikknutepunkt. F.v. styreleder i Stjørdal Næringsforum Tor Jakob Reitan, daglig leder Ole Kristian Iversen i Malvik Næringsforum, utreder Roald Sand og Trygve Bragstad, næringspolitisk leder i Næringsforeningen i Trondheim.
Knytepunkt for logistikk

Det går sørover Trygve Bragstad er næringspolitisk leder i Næringsforeningen i […]

Close