13 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Trolig ingen pensjonist-liste

Liten interesse fra aktuelle listekandidater

Svein Otto Nilsen tror det blir vanskelig å få til liste for Pensjonistpartiet i Stjørdal. Svein Otto Nilsen tror det blir vanskelig å få til liste for Pensjonistpartiet i Stjørdal.

Pensjonistpartiet ønsket å stille kommunevalgliste i Stjørdal kommune, men det ser ut til å bli vanskelig.

Pensjonistpartiet hadde et ønske om å stille kommunevalgliste i Stjørdal til kommunevalget i høst, men gruppelederen for Pensjonistpartiet i fylkestinget, Svein Otto Nilsen, tviler på at det skjer.

– Vi håpet å komme i kontakt med samfunnsengasjerte personer som ønsket noe nytt i lokalpolitikken og som ser Pensjonistpartiet som sitt parti. Som fylkestingsrepresentant for Pensjonistpartiet i Trøndelag så jeg det som viktig at Stjørdal også kunne stille liste for Pensjonistpartiet. Nå er det dessverre kun to måneder til kommunelistene skal være innlevert og jeg må bare beklage at det blir vanskelig å klare å etablere liste til kommende valg hvis ikke man får større interesse enn det har vært til nå, sier Nilsen.

Han forteller at mange har uttrykt seg positivt, men «dørstokken» stopper dem, i følge Nilsen som understreker at Pensjonistpartiet er et politisk parti for hele befolkningen.

– Pensjonistpartiet vil likevel ha sitt hovedfokus på pensjonistene og de svake grupper i samfunnet. Vi vil bruke all vår kraft i arbeidet med å forbedre leve- og livsvilkårene for de som har minst og har det vanskeligst. Man skal ha en god og verdig livssituasjon for barn og unge, funksjonshemmede, trygdede og eldre i Norge. Inntektsutviklingen for yrkesaktive, pensjonister og trygdede har dessverre de siste årene skapt store og uakseptable forskjeller. Det er derfor viktig å påpeke at man ikke trenger å være pensjonist for å være med i Pensjonistpartiet og ser gjerne at folk i alle aldre blir med, sier Svein Otto Nilsen.

Les forrige sak:
HYLLEST: NM-komiteens leder, Bjørg Sissel Kvannli og Arne Birger Pedersen er drivkrefter for at NM setter fokus på Magnar Lundemos store innsats for norsk langrenn.
Ski-NM hyller Lundemo

Han var skibygdas første store stjerne - nå får han sin hyllestkveld

Close