11 °C Stjørdal, NO
04/08/2020

Trøndelags gjerrigste fotballag tilbake på topp

Fram har sluppet inn ett mål på fire kamper

Kveldens to målscorere Oskar Leirvik Olsen (t.v.) og en lettkledd Stian Stokke sammen med keeper Espen Brevik. Kveldens to målscorere Oskar Leirvik Olsen (t.v.) og en lettkledd Stian Stokke sammen med keeper Espen Brevik.

Fram-keeper Espen Brevik holdt nullen i imponerende 340 minutter av årets fotballsesong.

Sindre Jensen fra Innherred FK var den aller første som klarte å sette ballen bak Espen Brevik i Fram-målet. Men seieren til hjemmelaget på Framnes torsdag kveld var aldri i fare. For Oskar Leirvik Olsen var frampå to ganger i første omgang og da Stian Stokke satte inn 3-0 like før pause var kampen i realiteten avgjort.

Fram er det trønderske herrelaget med færrest baklengsmål så langt i årets sesong. Nå skal det riktignok sies at mange lag har spilt betydelig flere kamper enn Skatvals-klubben, men likevel en strålende sesonginnledning. Nærmest i antall baklengsmål ligger Rørvik i 4. divisjon og Tylldal i 6. divisjon, som begge har sluppet inn to mål.

Det endte 3-1 til Fram over Innherred og dermed er laget som trenes av klubblegenden Bjørn Johan Nytrø tilbake på tabelltopp. Det smaker nok ekstra godt at de skjøv rivalene fra Lånke ned fra opprykksplassen. Allerede fredag kveld kan gultrøyene i Lånke ta tilbake den tronen, men de har en tøff match hjemme mot tredjeplasserte Flatanger. Dermed kan Johannes Stokke sitt Lånke-mannskap skyve «7510» (oppkalt etter postnummeret), som de ynder å kalle Fram, ned til andreplass etter ett døgn på topp.

Det vi kan slå fast er at de to lagene fra Stjørdal ser ut til å ligge veldig godt an til å kjempe om opprykk til 4. divisjon.

Les forrige sak:
Emma Nyeng (t.h.) ble matchvinner for Fram-damene da de slo Sverre/Nessegutten 3-2 onsdag kveld.
Fram-opptur etter stortap

Reiste seg og passerte naboene på tabellen

Close