10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Trønderkatten stiller ut

|| Nina Aune og arrangør Trønderkatten med et 100-talls medlemmer arrangerer katteustilling på Remyra Grendehus lørdag 10.oktober. Nå kan du melde på din katt til utstillingen. Nina har på bildet med kattunger av rasen bengalsk katt.||

Kjæledyr som hund, katt, kanin, hamster og fugl i bur er fortsatt populært blant mange. For den som eier en katt er det nå fine muligheter for bedømming av katten når utstillingen arrangeres på Remyra Grendehus lørdag 10.oktober i høstferien.

–        Dette er en lavterskel utstilling der både huskatt og rasekatt kan delta. Det er bindende påmelding. Den som er først til mølla får plass på utstillinga, sier Nina Aune, som selv stiller med rasen bengalsk katt, en relativt sjelden rase i Trøndelag. Arrangøren stiller med utstillingsbur til de som får plass på grendehuset i Remarka. Det blir en sosial dag med utveksling av erfaringer med de ulike rasene. Et 40-talls katter, kanskje opp mort 50 får plass i burene inne på Remyra Grendehus denne dagen i oktober.

Ponnier og kaniner ute     

Det legges opp til en familiedag der barna kan oppleve rideturer med ponni ute. Kaninhoppeklubben i fylket ankommer med sinehinderbaner og hoppekaniner. Her blir det god anledning til å se nærmere på flere raser kaniner som hermelin, angora- og kanskje trønderkanin.   

–        Vi skal ha aktiviteter både inne og ute denne lørdagen i oktober. Det er tre år siden vi arrangerte katteustilling i Lokstallen. Den gang ble dette en suksess. Vi har stor tro på at dette lykkes godt også denne gang, sier Nina Aune, medlem i Trøndekatten.

–        Hvilket tidsrom den 10.oktober blir utstillinga arrangert Nina?

–        Vi åpner grendehuset 10.00-tiden og utstillinga varer til 16.00 denne lørdagen i høstferien. Hoppeklubben Sprett gleder seg til å komme med mange kaniner. Det samme gjelder nok mange katteeiere som nå må melde sin interesse med vaksinerte og friske katter på ninaaune@gmail.com eller 45 20 60 40. Påmeldingsfrist 1.oktober. Det blir utlodning, en kattedommer ankommer og det blir utdelt premier og heder. Det blir kaffesalg og spisende.  Vi ser frem mot en trivelig oktober- lørdag på Remyra Grendehus, avslutter Nina Aune fra arrangør Trønderkatten.    

Les forrige sak:
||
Tilbake til politikken

Det kan også bety plass i formannskapet dersom Høyre får like […]

Close