12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Trøndersk Blink-konkurrent vurderer å trekke laget

Nardo i store økonomiske problemer

Det har vært mange tøffe og intense oppgjør mellom Stjørdals-Blink og Nardo de seneste sesongene. Sondre Hopmark Stokke (sittende) og Nedzad Sisic har vært involvert i mange av dem, blant annet dette fra september i år. Nå foreslår styret i Nardo å trekke A-laget fra 2. divisjon. Det har vært mange tøffe og intense oppgjør mellom Stjørdals-Blink og Nardo de seneste sesongene. Sondre Hopmark Stokke (sittende) og Nedzad Sisic har vært involvert i mange av dem, blant annet dette fra september i år. Nå foreslår styret i Nardo å trekke A-laget fra 2. divisjon.

Nardo Fotballklubb er i store økonomiske vanskeligheter, og nå foreslår klubbens styre å trekke A-laget fra spill i 2. divisjon.

Nardo er en av fire trønderske klubber i samme avdeling som Stjørdals-Blink kommende sesong, men i følge Adressa.no foreslår klubbens styre nå å trekke laget.

– Styret ønsker årsmøtet tilslutning til denne innstillingen. I motsatt fall vil det sittende styret fratre sine verv og årsmøtet må velge et nytt styre i løpet av møtet, står det i innkallingen til det ekstraordinære årsmøtet i følge Adressa.

Dersom årsmøtet følger styrets innstilling kommer Nardos bestelag til å spille i 4. divisjon kommende sesong.

Les forrige sak:
Muhammed Wadi (t.v.) og Rawand Hide står bak den nye restauranten som åpner på Saksvik mandag.
Åpner ny restaurant

Har pusset opp - åpner dørene på mandag

Close