-1 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Trøndersk hovedstad for standup

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Uptown bar kommer til å fortsette med sitt engasjement for å gi Stjørdal kvalitetsunderholdning, når de nok en gang byr på et nytt energisk StandUp Show Fredag 13. mai. Denne gangen kommer stand Up Trondheim til å stille med hele 7 komikere.


SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Vi lover at denne kvelden kommer til å bli morsom, da vi kommer med en del kontroversielt materiale. Alan Drop, bosatt på Skatval og leder for Stand Up Trondheim sier: ”Vi ønsker å gjøre Stjørdal til Nord-Trøndelags hovedstad når det kommer til Stand Up. Vi ønsker å bygge videre på suksessen med vårt første show på Uptown Bar ved å skape en kultur for stand Up komedie i Stjørdal.» Dette showet er unikt siden det det er 7 komikere involvert.

 

Her finner vi etablerte komikere som den lokale helten Per Erik Skogan, og den engelsktalende konfransieren for kvelden, Alan Drop sammen med noen av de hotteste nye talentene på komediescenen. Men jokeren i denne gruppa er Thomas Høgda fra Oslo. Alan Drop priser ham som, «Den morsomste personen jeg har møtt i Norge. Men du vil ikke se ham på TV siden han alltid gjør som han selv vil. Med total mangel på respekt for alle reglene for komedie, er dette humor på kanten. Thomas har enten publikum rullende rundt av latter eller kløende i hodet av undring mens de lurer på hva det er de er vitne til. Uansett, er han grundig underholdende

 

 

Publikum kan også forvente mange lokale referanser ettersom Per Erik og Alan graver rundt i sine egne bakgårder etter komediemateriale. Drop erklærer, «Fra det utenlandske perspektivet er det mye rart som skjer rundt her. Man må ikke lete lenger enn Russen og russefeiringen. En spesiell timing, med russefeiring like før de har viktige eksamener. Interessant.» Siden det forrige showet ble en stor suksess, forventer vi fullt hus denne kvelden. Folk oppfordres derfor til å kjøpe billetter på Kansas, torgkvartalet. Dørene åpner kl 19.30 denne kvelden, og showet starter kl 20.00. Velkommen til en latterfull kveld på UpTown Bar.

Les forrige sak:
Alexander Welland fra Hell, viste bilen DNV Fuel Fighter - tilstede også Petter Solberg.
Avduket hydrogenbil med Solheim og Solberg

Avduket hydrogenbil med Miljø- og utviklingsminister Erik Solheim Alexander Welland, 24, […]

Close