11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Trøndersk mesterskap i drill

 

Det stilte hele 214 jenter under Trøndersk Mesterskap. Yngste deltager er 7 år, nevnte Mathias eldst med sine 18 år. Det ble konkurrert i ulike disipliner, både solo og tropp, med ulikt antall batoner.

 

Mesterskapet har selvstendig status og ble arrangert  i Stjørdal for 6.gang. Det deltok også utøvere fra både – sør og Nord-Norge.

 

Coop Storlien artikkelnivå

-Vi er blitt drillhovedstaden i Trøndelag. Nivået er bra. Stjørdal Drilltropp er en frittstående klubb uten tilknytning til korps. Dette mesterskapet er sesongens hovedmål for mange, forteller mesterskapets informasjonskonsulent Guro Selven.

 

Til årets NM stiller Stjørdal Drilltropp med rekordstor tropp; 2 tropper og 1 parade samt følgende i individuelt; Thea Hanssen i 1-baton og drilldans, Frida Røkke og Kristine Salberg i 1 baton ,Iben Nørkov Bakmark i drilldans. Sistnevnte stiller også i duett med Eirin Byberg Fosse. Det samme gjør Ingrid Hammer og Hannah Forbordsaune.

Les forrige sak:
Fv, Leder i Stjørdal Kickboxingklubb, Tom Andre Pettersen, og leder i Verdal Kampsportklubb, Ronny Holberg, er fornøyd med påmeldingen til NM. Nå håper de på mange tilskuere under NM-dagene i Stjørdalshallen 19. – 21. april.
NM Kickboxing på Stjørdal

  Stjørdal Kickboxingklubb og Verdal Kampsportklubb ble begge grunnlagt i 2003. […]

Close