2 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Trøndersk radiolegende på lufta med «Trønderfrokost»

Fire timer med morgenradio alle hverdager fra 1. mars

Baard Danielsen er den ferskeste stemmen i Nea Radio. Fredag 1. mars går han på lufta med "Trønderfrokost". (Foto: Nea Radio) Baard Danielsen er den ferskeste stemmen i Nea Radio. Fredag 1. mars går han på lufta med «Trønderfrokost». (Foto: Nea Radio)

Han har vært en velkjent trøndersk radiostemme i over 20 år. Nå er Baard Danielsen klar for å lage «Trønderfrokost» i fire stive timer på Nea Radio.

Nea Radio lanserer nyheten «Trønderfrokost» hver ukedag fra klokka 6 til 10. Premieredato er 1. mars. Da sitter radioens ferskeste stemme, Baard Danielsen, bak mikrofonen.

Baard Danielsen har over 20 års fartstid i radio og har lånt stemme til alt fra NRK P3, P5, Radio 1 Trondheim, RadioAdressa og Radio Trondheim.

– Jeg gleder meg til å servere «Trønderfrokost» i Nea Radio, sier Danielsen, som i disse dager er i ferd med å utarbeide de siste detaljene i konseptet sammen med den øvrige Nea Radio-redaksjonen.

«Trønderfrokost» blir Nea Radios største nysatsing siden kanalen begynte å sende hele døgnet i februar 2017. Baard Danielsen forteller at målet er å ha stålkontroll på det som skjer i det aller meste av Trøndelag.

– Jeg kan love god stemning, interessante saker, flotte gjester og selvsagt mye livemusikk. Det blir nyheter, trafikk, god musikk og ikke minst masse kaffe i Nea Radios nye studio i Stjørdal.

Hegra Spbank-Stilling

– Nea Radio er stolt over å ønske Baard Danielsen velkommen som en del av en offensiv redaksjon. Han skal ta Nea Radio videre. Han har vært en soleklar favoritt blant mange tusen trønderske radiolyttere i mange år og må vel kunne kalles en radiolegende i trøndersk radio. Det er bare å stille inn klokkeradio til noen minutter før klokka seks fredag 1. mars, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum.

Les forrige sak:
Lena Heggli, Martin Heggli, Mona Fjellseth og Liv Jenny Andersen er klare for quiz-kveld med revyinnslag på Bjørklund 23.februar.
Inviterer til quiz-kveld på Bjørklund

Mange spørsmål og revy på Bjørklund

Close