15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Trøndersk stjerneskudd gjester Søndre

Spilles jevnlig på radio – nå kommer han til Stjørdal

NY OG SPENNENDE STEMME: Jo Sverre synger på Rindals-dialekt og spilles igjen og igjen på norsk radio for tiden. Torsdag kveld kan du oppleve ham i Stjørdal. (Foto: Jens Westbye) NY OG SPENNENDE STEMME: Jo Sverre synger på Rindals-dialekt og spilles igjen og igjen på norsk radio for tiden. Torsdag kveld kan du oppleve ham i Stjørdal. (Foto: Jens Westbye)

Jo Sverre er et nytt, spennende og løfterikt trøndersk stjerneskudd på den norske pophimmelen. Torsdag gjester han Søndre Kulturhjørne.

– Vi som driver Søndre Kulturhjørne er veldig glade for at Jo Sverre tar med seg bandet sitt og legger turen innom oss torsdag 28. februar. Det sier Terje Craig som er en av ildsjelene bak Stjørdals nyeste scene.

Jo Sverre er aktuell med singelen «Luftslott» hvor Sigmund Groven bidrar med munnspill, og sammen med bandet presenterer han pop-rock i samme gate som Håkan Hellström, Coldplay og Kent.

– Han synger på Rindals-dialekt, og hans musikk er blant de mest spilte på norsk radio. Låter som «Ka Om», «Takka Fer Det Oss Ha Fått» og «Ostoppele» har sjarmert mange lyttere, sier Craig.

Dette har bidratt til at Jo Sverre har spilt på festivaler som ByLarm, Over Oslo, Pstereo og Trondheim Calling. Han fikk også Adresseavisens musikkstipend for 2018.

– Kombinasjonen av en ung og lovende artist og Stjørdals triveligste scene må bare bli utrolig bra, sier Terje Craig før torsdagens konsert.

Coop Storlien artikkelnivå

 

Les forrige sak:
Line Nes Jordahl blir historiens første klima - og miljøkoordinator i Stjørdal kommune. (Foto: Privat)
Hun blir kommunens første klima- og miljøkoordinator

Line Nes Jordahl (35) skal gjøre Stjørdal grønnere

Close