19 °C Stjørdal, NO
21/07/2019

Trondheims-festival sprer seg til Kimen

Italiensk-slovensk gruppe spiller under Lørdagsvrimmel

Rebecca Raimondi (fra venstre), Alessandro Viale og Urška Horvat utgjør gruppen Avant Piano Trio som spiller i Kimen den siste lørdagen i september. Rebecca Raimondi (fra venstre), Alessandro Viale og Urška Horvat utgjør gruppen Avant Piano Trio som spiller i Kimen den siste lørdagen i september.

Trondheim Kammermusikkfestival vokser utover og en av årets konserter foregår i Kimen i Stjørdal.

Mandag 24. september starter den 23. utgaven av Trondheim kammermusikkfestival, og snaue to uker før festivalstart er flere av konsertene utsolgt.

– Det ser ut som vi har lyktes i å skape nysgjerrighet både rundt artister samt spennende konsepter og konsertsteder, sier kunstnerisk leder Sigmund Tvete Vik.

En av konsertene under årets kammermusikkfestival foregår i Kimen i Stjørdal. Det er Avant Piano Trio som spiller under Lørdagsvrimmel i Kimen lørdag 29. september. Avant Piano Trio er en italiensk-slovensk kammermusikkgruppe grunnlagt i 2017 av pianisten Alessandro Viale, fiolinisten Rebecca Raimondi og cellisten Urška Horvat. Som solister og kammermusikere har de hatt mange konsert opptredener på scener i Italia, Slovenia, Storbritannia og utlandet. De er mottakere av en rekke nasjonale og internasjonale priser og har deltatt i flere seminarer og kurs for solo- og kammermusikk.

Alt om Trondheim Kammermusikkfestival finner du her!

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
De involverte i påkjørsel skal møtes senere

Trafikkuhell på Sandfærhus

Close