11 °C Stjørdal, NO
27/06/2019

Tronseth ferdig i Blink – «gammeltreneren» lanseres som etterfølger

Gir seg som trener etter to sesonger

Are Tronseth er ferdig som trener for Stjørdals-Blink Fotball. Her sammen med sin assistent Terje Sandmæl. Are Tronseth er ferdig som trener for Stjørdals-Blink Fotball. Her sammen med sin assistent Terje Sandmæl.

Are Tronseth gir seg som A-lagstrener i Stjørdals-Blink.

– Jeg var innstilt på å være med videre – og hadde lyst til å fortsette – men vi kom ikke til enighet på totalrammen. Derfor velger jeg å hoppe av nå, sier Are Tronseth til Trønder-Avisa.

Sportslig leder i Stjørdals-Blink Fotball, Håvard Fuglem, bekrefter at de jobber med å presentere Tronseths etterfølger raskt.

– Forhåpentligvis mandag kveld, sier en foreløpig ordknapp Fuglem.

Tidligere Stjørdals-Blink-trener, Roar Vikvang, er lansert som den mest aktuelle nye Stjørdals-Blink-treneren, men dette ønsker ikke Fuglem å kommentere.

På sin egen Twitter-profil la Are Tronseth ut følgende melding søndag ettermiddag:

Coop Storlien artikkelnivå

«Da ble det med to år som trener for Stjørdals-Blink Fotball. To fine år med mange oppturer, noen nedturer, men en skikkelig opptur på slutten i høst! Ønsker gode blinkgutter lykke til i 2019, så får tiden vise hva framtiden bringer!»

Trønder-Avisa melder at den avtroppende Blink-treneren skal være en aktuell kandidat til å ta over som hovedtrener i både Levanger FK og Steinkjer FK.

 

Les forrige sak:
Emil Iversen åpnet og avsluttet aller raskest på dagens 15 kilometer jaktstart i Lillehammer.
Emil på verdenscuppallen

Bare en russer var sterkere enn Varden-løperen på 15 kilometer

Close