12 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Tronseth klar for Lånke

Midtstopperbautaen bytter rødt med gult

Are Tronseth skal ikle seg gult denne sesongen. 37-åringen er klar for spill med Lånke i 5. divisjon. Are Tronseth skal ikle seg gult denne sesongen. 37-åringen er klar for spill med Lånke i 5. divisjon.

I fjor trente han Stjørdals-Blink i 2. divisjon. Nå er Are Tronseth (37) klar for Lånke i 5. divisjon, – som spiller.

– Ja, det stemmer det, bekrefter den svært så rutinerte fotballspilleren. Så rutinert er han at han har ikke spilt en offisiell fotballkamp siden 2. april i 2017. Den gang for Stjørdals-Blink 2 mot Namsos i 4. divisjon. Nå skal Tronseth, som er bosatt i Geving, spille for «nærklubben».

– Jeg skal være med så mye jeg får til iallfall, sier Tronseth som er trebarnsfar og kjøreskolelærer i tillegg til hobbyfotballspiller.

Are Tronseth har litt av en merittliste i norsk fotball. Han står oppført med én kamp for Rosenborg i 2001. Deretter ble det 37 kamper for Ham-Kam, 32 kamper for Hønefoss, ti kamper for Fredrikstad, 47 kamper for Sarpsborg Sparta Fotballklubb, 48 kamper for Haugesund og ikke minst 158 kamper for Ranheim. På disse 333 kampen står den «gamle» spissen, som ble omskolert til midtstopper, med 29 scoringer.

Lånke åpner forøvrig serien med bortekamp mot Kvik 2 den 12. april, men sesongens første offisielle kamp er mot Melhus 2 i Obos-cup 10. mars.

Les forrige sak:
FYLLES MED AKTIVITET: Bygget som tidligere huset Microplast kan bli fylt opp med liv og aktivitet om ikke lenge. Det foreligger konkrete planer om både lekeland og buldrehall inne i de tidligere produksjonslokalene til venstre i bildet.
Her planlegges det lekeland og buldrehall

Tidligere produksjonslokaler skal fylles med lek og trening

Close